RooibosGirl
Fanka BB :)
To my też mamy mega malutko miejsca bo tylko jeden pokój bo mieszkamy u teściów . I łóżeczko stoi, dla małego na rzeczy mamy tylko jedna komode . Ubranka co większe to pod naszym łóżkiem w schowku, kocyki i takie pierdoły pod łóżeczkiem małego i jakoś to będzie
Ja Cię kobieto podziwiam, mieszkasz z teściami i jeszcze wszyscy żyją musisz być Zen na całego. Ja moich własnych rodziców kocham na zabój, ale jakbyśmy mieli u nich zamieszkać na stałe to wojny byłyby na porządku dziennym. A kiedy S. raz napomknął o zamieszkaniu u jego rodziców to zabiłam go śmiechem. Sam uciekł stamtąd jeszcze zanim skończył 18 lat, w ogóle nie potrafią się dogadać, a ja z kolei za każdym razem jak tam jestem to gra mi w głowie początek piosenki This is hell Elvisa Costello.
Cudnie!A to mój kącik. Jeszcze kilka drobiazgów typu naklejki na ścianę i lampka księżyc na ścianę.Zobacz załącznik 887908Zobacz załącznik 887909Zobacz załącznik 887910Zobacz załącznik 887911
I dzięki Tobie już wiem gdzie będę trzymać gondolę wózka - mózg się wyłączył i w ogóle nie brałam pod uwagę stawiania na szafie, a tam same pierdoły stoją, którym łatwo będzie znaleźć nowe miejsce.
Czaiłam się na taki balonik do momentu kiedy nie nie pojechaliśmy do Ikei i go nie włączyłam. Brzydko podświetla się na ścianie, daje za ostre światło. Chmurka jest taka delikatna i większa, więc wszystkie elektryczne flaczki są ładnie schowane a balonik brzydko wyglądał zapalonyJa chcę lampki/lampkę balonik kolor czerwony z IKEA
To jak ja no gdzie naleśniczka miałabym wyrzucać, za dobry przecieżKurczę to ja jakaś dziwna, bo uważam że pierwszy najlepszy i sama zjadam
Ja jestem w 34tc (w sobotę zaczęłam) i dzis albo jutro zamierzam spakować torbę.Dziewczyny mama mi truje nad głową żebym już torbę do szpitala pakowala w razie czego [emoji848]myślicie, że nie za wczesnie ?? W środę zaczynam 34 tc
Jedyne rzeczy których nie wypiore to będzie chyba śpiworek zimowy z barankiem do wózka/fotelika i pokrowiec na materacyk w wózku (był w folii, teraz się wietrzy, a poza tym na nim i tak będzie prześcieradełko. Rożki kupiłam specjalnie tańsze i bez obaw wrzuciłam do prania na 60st. Przetrwały.Mój tez by się chyba zalamal jakbym mu kazała poszczególne rzeczy przywieźć [emoji23] bo on też nie się gdzie, co i jak . Trzeba temu koniecznie zapobiec, a więc jutro rozpoczynam pakowanie. Dziewczyny czy kocyki, rożki, otulacze też pralyscie?? Bo tak teraz myślę sobie, że chyba by pasowało [emoji848]
Przecudny! Zauroczona jestemTo jutrzejszy dzień zaplanowany. Muszę nadrobić zaległości[emoji16]
U nas pokoik maluszka już gotowy. Jest serio malutki, także trzeba było w miarę rozsądnie zagospodarować miejsce [emoji4]Zobacz załącznik 887983Zobacz załącznik 887984
Moje myśli krążą już prawie tylko wokół tegoJejkus dziewczyny lada moment i będziemy miały dzidziusie w rękach [emoji7]