reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Hej dziewczyny. Ja leżę póki co. Ważyłam się rano i mam od zeszłego czwartku więcej o ponad kilo [emoji52]
Ja to już nie wiem o co chodzi. Nie żre , nie jem słodkiego . Może będę piła więcej tej wody niż pije. Całkowicie wyeliminuje sól.
Zaraz jadę na wymaz na tego paciorkowca. Niestety na ostatniej wizycie pani doktor nie chciała mnie już męczyć. Powiedziała że muszą mi to zrobić w szpitalu. No ale szpital oszczędny i wypuścili mnie bez. A pech chciał ,że moja ginekolog ma urlop. Dlatego jadę prywatnie. Mam dylemat. Bo jestem nie ogolona , po tym zapaleniu czekam do ostatniej chwili na takie zabiegi , bo boje się ,że podrażnie coś przed tym porodem. Wolę ,żeby ona to zobaczyla.
Dziś jadę jeszcze kupić małe dozowniki na mydło , płyn , szampon do Rossmana. Bo w sumie patrzę , że i tak jest trochę tych rzeczy do zabrania. Mysle o podkładach , podpaskach , laktatorze itp.
.
Ja to już nie wiem o co chodzi. Nie żre , nie jem słodkiego . Może będę piła więcej tej wody niż pije. Całkowicie wyeliminuje sól.
Zaraz jadę na wymaz na tego paciorkowca. Niestety na ostatniej wizycie pani doktor nie chciała mnie już męczyć. Powiedziała że muszą mi to zrobić w szpitalu. No ale szpital oszczędny i wypuścili mnie bez. A pech chciał ,że moja ginekolog ma urlop. Dlatego jadę prywatnie. Mam dylemat. Bo jestem nie ogolona , po tym zapaleniu czekam do ostatniej chwili na takie zabiegi , bo boje się ,że podrażnie coś przed tym porodem. Wolę ,żeby ona to zobaczyla.
Dziś jadę jeszcze kupić małe dozowniki na mydło , płyn , szampon do Rossmana. Bo w sumie patrzę , że i tak jest trochę tych rzeczy do zabrania. Mysle o podkładach , podpaskach , laktatorze itp.
.
D
Deleted member 181710
Gość
Anika pokoik od początku będzie używany czy planujesz jakąś kołyske pod ręką mieć?U nas pokoik maluszka już gotowy. Jest serio malutki, także trzeba było w miarę rozsądnie zagospodarować miejsce [emoji4]Zobacz załącznik 887983Zobacz załącznik 887984
D
Deleted member 181710
Gość
Ja już pospałam. Chłopcy powstawali i tyle z mojego spania.
@Marciątko był czas że mój młodszy syn budził się ok 4:30-5:00 rano, chyba 4 miesiące tak było. W sensie jak miał może parę miesięcy...... chodziłam jak zombie!
Ja do tej 7:00 to muszę pospać żeby równowagę złapać. Uwielbiam spać.
@Marciątko był czas że mój młodszy syn budził się ok 4:30-5:00 rano, chyba 4 miesiące tak było. W sensie jak miał może parę miesięcy...... chodziłam jak zombie!
Ja do tej 7:00 to muszę pospać żeby równowagę złapać. Uwielbiam spać.
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Macie rację [emoji4]
kojarzę, że był poruszany temat teściowej..No coz ja też lekko ze swoją nie mam, także znam ten ból. Całe szczęście jakieś pół roku temu "mamusia "wprowadziła się jakieś 130 km od naszego miejsca zamieszkania więc mamy większy spokój., chociaż nie do końca..Wyobraźcie sobie, że wymyśliła sobie, że jak tylko mały się urodzi to ona przyjedzie i zostanie na dłużej, żeby mi pomóc...a ja już znam jej pomóc.... zawsze wpierdzielala się we wszystko, łączenie z tym w jaki sposób mężowi koszulę prasowac. Oswiadczylam mężowi , że jeśli ta kobieta tu przyjedzie i będzie mi się wpierdzielac jak mam się dzieckiem zajmowac to dojdzie do 3 wojny światowej,[emoji16]
Biedne jesteście ... moja jest super w porównaniu z tym co czytam. Ale wiem ze takie istnieją i strasznie szkoda mi dziewczyn w takiej sytuacji. Moja matka za to jest taka sobie ale jako teściowa ok. Nie wtrąca się, nie doradza. A co do zajmowania dzieckiem to bym nie zniosła żeby mi ktoś mówił co i jak. Tak samo byłby wybuch
kasiaczek89pl
Ja też ciągle coś dokładamlepiej mieć wcześniej i ewentualnie coś dołożyć niż później na szybko pakować .
Mi mąż wyniósł torbę do auta. Powiedział ze i tak się nic więcej nie zmieści a mam w niej nie grzebać już. Także nic nie dorzucam. Powinno być idealnie wszystko.
kasiaczek89pl
O 20:00 nawodniona tyle o ile pojechałam po kilka brakujących rzeczy. Becik szary w białe gwiazdki ale ostatnio były ładniejsze. Chciałam przewijak na łóżko ale były nieładne i nie miały ceny... Reczniki darowałam bo w Pepco 10zeta tańsze. No ale w sumie poza kilkoma duperelami kupiłam do torby co trzeba włącznie z koszulami dla mnie. Gacie wzięłam z Belli XL a nóż widelec w nie wejdę albo dokupie inne. Teraz sobie odpiczywam bo mnie już w sklepie rypały skurcze... nadaje się na zakupy jak cholera.
Goska się szykuje -niemożliwe. No to teraz jak która niewyszykowana to gonić twardzielkę
kasiaczek89pl
Bardzo ładny. Lubię takie stonowane kolorypotem nawet jak meble wymienić to wszystko pasuje.Najgorzej, bo nie wiem jakie buty tu nosić [emoji23] będę go sklejać z 4 palcem to bedzie trochę sztywniejszy [emoji23]Trochę kuśtykam, ale nie jest najgorzej. Będę miała powód do leżenia [emoji23]
Dobry pomysł. Ja w sumie w japonkach od maja ale jak co to zabandażuj razem paluszki i będzie
kasiaczek89pl
Hej dziewczyny. Ja leżę póki co. Ważyłam się rano i mam od zeszłego czwartku więcej o ponad kilo [emoji52]
.
Nie ogoleniem się nie przejmuj. Luzik. Myśle ze w pobraniu to nie będzie przeszkadzać.
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Ja się cieszę ,że u nas stalo jak się stało z teściową. 2 tyg po porodzie będzie tylko i wyłącznie dla mnie i męża. Na tyle ją znam ,że wiem że mogłaby komentować jak mój mąż opiekuje się maleńką. A na to sobie niestety absolutnie nie pozwolę. Ani na nabijanie się z niego przy mnie i dziecku. No ale już daje spokój z tym tematem
bo za dużo stresu mnie to kosztuje. A ostatnio i tak było go duzo.
Jejkus dziewczyny lada moment i będziemy miały dzidziusie w rękach [emoji7]
Jejkus dziewczyny lada moment i będziemy miały dzidziusie w rękach [emoji7]