RooibosGirl
Fanka BB :)
A gdzie to mniej więcej jest opisane?Nie wiem czy widzialyscie na sierpniowkach, jedna urodzila w nocy w domu [emoji16] chyba bym sie obsrala ze strachu [emoji32]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie to mniej więcej jest opisane?Nie wiem czy widzialyscie na sierpniowkach, jedna urodzila w nocy w domu [emoji16] chyba bym sie obsrala ze strachu [emoji32]
Też chcę w domuNie wiem czy widzialyscie na sierpniowkach, jedna urodzila w nocy w domu [emoji16] chyba bym sie obsrala ze strachu [emoji32]
A gdzie to mniej więcej jest opisane?
Hihi no ja akurat zdąrzyłam karetką dojechać ale od mojego wyjścia z domu do powiadomienia że już po wszystkim minęło 15 minut...
Ja zupelnie powaznie uwazam, ze porod w domu moze byc sprawny i bezpieczny. Jedna kolezanek z mam po 40-tce tez urodzila w domu w asyscie poloznej. To chyba jednak bylo za granica.Też chcę w domu
Czyli masz realne szanse, ze trzeciego synka urodzisz w domuHihi no ja akurat zdąrzyłam karetką dojechać ale od mojego wyjścia z domu do powiadomienia że już po wszystkim minęło 15 minut...
To moze zabezpiecz materac jakims duzym podkladem pod przescieradlo? Ja takiego stracha akurat nie mam, ale moze warto sie zabezpieczyc? Ja mam taki gruby pokrowiec na materac, na to idzie przescieradlo dopiero.Cały czas boje się że ja też zacznę rodzić w nocy... I jeszcze wodami załatwię nasze łóżko i w tym całym wariactwie bedzie trzeba jeszcze ogarniać nowe wyro
Ja sobie podkład podlozylam pod prześcieradło. Taki jak po porodzie- położna poradziła.Cały czas boje się że ja też zacznę rodzić w nocy... I jeszcze wodami załatwię nasze łóżko i w tym całym wariactwie bedzie trzeba jeszcze ogarniać nowe wyro