reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Też chcę w domu
Ja zupelnie powaznie uwazam, ze porod w domu moze byc sprawny i bezpieczny. Jedna kolezanek z mam po 40-tce tez urodzila w domu w asyscie poloznej. To chyba jednak bylo za granica.
Ja gdybym byla mlodsza i sprawniejsza to bym tak chciala. Innego zdania jest maz i mowi mi, ze bac to sie on zaczyna jak ja mowie o porodzie domowym ;)
Jakie to przewrotne: nie boi sie, ze mnie potna na cc, a domowego sie boi :)

Mi dzisiaj siostra organizuje baby shower. Mam zadanie: byc w domu :).
One przyjda ze wszystkim, ja mam zapewnic napoje i pieczywo do salatek. Chcialam je ugoscic i zrobic croquembouche, ale nie mam szprycy do nadziewania kremem ptysiow, a po drugie nie mam sily (troche posprzatalam mieszkanie, podlalam kwiatki) i leze i odpoczywam, bo brzuch zaczal mnie ciagnac. Coz, moze innym razem...prawda, ze piekny? Mam na niego ochote od dawna :)
IMG_7350.jpg

Załączniki

• IMG_7350.jpg
    IMG_7350.jpg
    153,2 KB · Wyświetleń: 354
Cały czas boje się że ja też zacznę rodzić w nocy... I jeszcze wodami załatwię nasze łóżko i w tym całym wariactwie bedzie trzeba jeszcze ogarniać nowe wyro :D
To moze zabezpiecz materac jakims duzym podkladem pod przescieradlo? Ja takiego stracha akurat nie mam, ale moze warto sie zabezpieczyc? Ja mam taki gruby pokrowiec na materac, na to idzie przescieradlo dopiero.

reklama
Do góry