Angelika89
Fanka BB :)
Ja tez mam tego cybexaDziękuję za radę! Dla mnie ma rozmiar idealny. A w porównaniu do Mutsy evo za którym byś była?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam tego cybexaDziękuję za radę! Dla mnie ma rozmiar idealny. A w porównaniu do Mutsy evo za którym byś była?
Haha miałam tak za każdym razem jak kupilam chipsy, bo wydawało mi się że muszę zjeść bo umrę!Mnie naszła ochota na wiejskie chipsy masło z solą. Wyturlalam się z domu. Powędrowałam do sklepu. Siadłam zjadłam z 4 sztuki i co i mi się odechciało. Smaki przeszły. Hahaha a taka misja by się zebrać po te chipsy
MAMA7 ja urodziłam się w sobotę i jestem bardzo pracowita już od 7 roku życia pracuje [emoji39] [emoji295] ja też już zaczęłam 37 tydzień[emoji5]Cześć dziewczyny.
Mój termin jest za 4 tygodnie.. czyli dzisiaj rozpoczynam 37 jeszcze tydzień i ciąża donoszona.
Pogoda cudowna.. 14 stopni rano..
Kasia, Gosia dzisiaj 12 meldujcie się którą pierwsza na porodówkę?
Ja zapisałam się na 15 wrzesnia- ale sprawdziłam że to sobota, a w sobotę rodzą się lenie to jednak wolę 13, lub 20)))
Miłego dnia dziewczyny..
Ps. Sorki Ania, że Cię pominęłam, ale nie czaisz ostatnio moich żartów to wolę nie rozykować
A u nas się "mówi" że w niedziele dzieci rodzone to lenie. Heh.O widzisz.. to może niech zostanie 15 dzięki za info.. kiedyś tak słyszałam i moja siostra też z soboty i to by się zgadzało