reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mamy, za poradą Ani również nie napisze, że polecam, bo jeszcze wiadomo nie testowany ale u nas również miłość od pierwszego wejrzenia Zobacz załącznik 887279
Kurde dla mnie za małe te przednie kółka, ale ogólnie ładny jest pozatym tyle tych wózków że jak patrzę na swój a przecież nówka sztuka to myślę że może mogłam inny kupi???? Ehhhh a ten motylek od samego początku będziesz używać? Czy tylko teraz tak jest w gondoli????

Melduje się z wieczora [emoji4]
Byliśmy na zakupach w Arkadii ( bo oczywiście napisałam ze kupuje wszystko online i zaraz sytuacja musiała się zmienić bo polazłam stacjonarnie) ale nakupowalam herbat sypanych i kapsułek z kawą i mogę siedzieć na tym moim końcu świata [emoji4]

Byliśmy tez w kinie bo nie mamy jeszcze tv a mi strasznie brakuje gadającego obrazu. Film ,,Odnajdę Cię" taki sobie

Został mi ostatni karton do sypialni i można ogłosić koniec przeprowadzki. Teraz już tylko najprzyjemniejsze - dekorowanie :):)

Kurde dla mnie za małe te przednie kółka, ale ogólnie ładny jest pozatym tyle tych wózków że jak patrzę na swój a przecież nówka sztuka to myślę że może mogłam inny kupi???? Ehhhh a ten motylek od samego początku będziesz używać? Czy tylko teraz tak jest w gondoli????
Za male? ;P to patrz na te w moim :p
received_1706674676090566.jpeg

Załączniki

• received_1706674676090566.jpeg
    received_1706674676090566.jpeg
    141,3 KB · Wyświetleń: 436
Tez planowałam na to iść wczoraj ale opinię znajomych mnie nie przekonywały.ch Targówek masz bliżej:) a tak wogole co Cię skłoniło żeby tu kupować mieszkanie?

Bo tych wózków jest bardzo dużo i trudno wybrać. Mi się np.podoba espiro next manhattan, ale jest wielki dla mnie. Najchętniej miałabym dwa: jeden bardziej stylowy, klasyczny biały, a drugi taki właśnie bardziej nowoczesny.

Ostatnia edycja:
reklama
Tez planowałam na to iść wczoraj ale opinię znajomych mnie nie przekonywały.ch Targówek masz bliżej:) a tak wogole co Cię skłoniło żeby tu kupować mieszkanie?

My mamy jeszcze do października kartę unlimited to jeździmy do cinema city bo tam w ramach abonamentu:)

Najlepsze jest to, żeśmy je wynajęli :) było to jedyne mieszkanie które obejrzeliśmy ( byliśmy umówieni na inne ale właściciel na godzinę przed nas wystawił ) a tu zagrało z właścicielem idealnie plus cena bardzo bardzo konkurencyjna, to stwierdziliśmy ze spróbujemy:)

Do góry