Sr..ł pies otarcie to swędzenie mnie wpienia.Cynkowa albo sudocrem Ew nivea baby. Na kazde otarcie.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sr..ł pies otarcie to swędzenie mnie wpienia.Cynkowa albo sudocrem Ew nivea baby. Na kazde otarcie.
Ze mnie S. się śmieje, że ja znów uśmiecham się do telefonu...Dokładnie.. posmiejmy się.. najlepiej same z siebie..
Ja się często uśmiecham czytając to forum kabaret normalnie
Ech... Ja też mogę tylko pomarzyć... W ogóle muszę sobie kupić jakieś luźne przewiewne spodnie na gumce...Ja to raczej nie zmieszczę się w żadne jeansy
No baaaa.Może chodzi o wyższości i niższości rodzenia i karmienia?
Przemyj woda i czyms posmaruj, jak radzi Kasia. Nawet jakim obojetnym balsamem ciazowym, alantanem i tu najtrudniejsze: nie drap!Sr..ł pies otarcie to swędzenie mnie wpienia.
Gdzie tam! Obcisłe. Żeby było widać wrzynające się wielkie gacie i podpaske na pół dupyw ogóle muszę sobie kupić jakieś luźne przewiewne spodnie na gumce...
Z tymi obcislymi jeansami to pojechałaś.. jeszcze którąś na serio weźmie i se poobciera tu i tam.. nie słuchać wiciowej.. dres dres fajny jest
Sr..ł pies otarcie to swędzenie mnie wpienia.
To czekaj tylko aż się zaczną żreć o czapeczki
Taa i krótki top odsłaniający brzuch bo przecież już urodziłam to płaski powinien byćGdzie tam! Obcisłe. Żeby było widać wrzynające się wielkie gacie i podpaske na pół dupy