reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Każda z nas się czymś chwali a nawet nie wie. Jedna talentem , druga siła do prac domowych, inna wiedza ... inne ze mało przytyły , i nie wiadomo co kogo zaboli :) mnie np jak widzę ze niektóre maja sił jak szalone i nic im nie było cała ciąże. A ja przypadek za przypadkiem i nadal nie koniec ... także tak to bywa w gronie ludzi - w końcu każdy inny. Ale nikt nikogo nie obraza i jest ok :)
Coś ty, ja żartowałam :o:D:D
Heh.
Nie mam spiny absolutnie.

reklama
Niech wam poród lekkim będzie laski
Najlepiej bez oksy i weźcie obcisłe jeansy na wyjście do domu :) i.Niech patrzą na mamusie

Mąż poszedł zaprowadzić pierworodnego do babci, ale już planuje barabara skoro lekarz mowi ze szyjka dluga a moglaby sie już skracac.. hihi.. jak sie postara to czemu nie;)
7 lat temu nie udało nam się jej w ten sposób skrócić, ale co szkodzi poprobowac;)..

Młoda juz dzisiaj 2 razy miała czkawkę.. nawet d zauważył..

Ania, Gosia, Kasia.. Ja wam przypominam że jesteśmy WRZESNIOWKI i co wy planujecie w sierpniu??? Ściskać dupki i czekac aż dzieci będą gotowe..
Ania ile trwa ciąża? 37tyg? Nie 40.. nie skracają sobie.. buziaki;) cmok cmok

Mi sam lekarz powiedział ze im szybciej tym lepiej dla mnie i młodego. W 40 to może być po nim i po moich nerach ...

Mąż poszedł zaprowadzić pierworodnego do babci, ale już planuje barabara skoro lekarz mowi ze szyjka dluga a moglaby sie już skracac.. hihi.. jak sie postara to czemu nie;)
7 lat temu nie udało nam się jej w ten sposób skrócić, ale co szkodzi poprobowac;)..

Młoda juz dzisiaj 2 razy miała czkawkę.. nawet d zauważył..

Ania, Gosia, Kasia.. Ja wam przypominam że jesteśmy WRZESNIOWKI i co wy planujecie w sierpniu??? Ściskać dupki i czekac aż dzieci będą gotowe..
Ania ile trwa ciąża? 37tyg? Nie 40.. nie skracają sobie.. buziaki;) cmok cmok
Sama zaciskaj ;) ja w rozkroku już pół roku chodzę normalnie dom otwarty.

Nie ze serio. Tylko tak mówię. Ze każdy ma inny przypadek, inny problem i ze fajnie ze umiemy o tym gadać bez spiny właśnie :) to mi się podoba bo tak jak Ci mówiłam to na innych wątkach są mega kwasy zwłaszcza jak się rodzenie zaczęło

Dokładnie.. posmiejmy się.. najlepiej same z siebie..
Ja się często uśmiecham czytając to forum;) kabaret normalnie;)

reklama
Do góry