reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Małą Basia ma 2100 i jak na razie bawi się w kopanie mnie w zebra. Ja ogólnie to zmęczona byłam upalami, a teraz chłodniej to aż się chce coś robić. Aż z nudów u teściowej prasowalam jej rzeczy.

Zastanawiam się tylko czy jest konieczna, czy moje serce serio jest zagrożeniem dla życia. Bo jak czytam o przecinaniu mostka to aż drżę.

Ja też mam wrażenie, że ciąża nie taka straszna, tylko ta pogoda nas wykańcza.
Mostek to tylko kości... można je ciąć i łamać zrastają się. Tej operacji poprzedniej też się bałaś a wyszło na dobre. Zaufaj lekarzom... Będzie dobrze. Naprawią Ci to serce i do setki pośmigasz...

Ich tez trzeba zrozumieć :) mój tez taki nieswój ale spokojny tylko widać ze czeka ...
Oni chyba bardziej zniecierpliwieni tym czekaniem niż my. Dodatkowo na pewno martwią się o przebieg porodu a ani nie powiedzą tego na głos ani się nie przyznają bo przecież są naszym wsparciem i podporą...

reklama
Do góry