Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Halo, halo -ja pamietam, ze Ty planowalas na 12.08? Rozliczasz kolezanki, a sama sie swojego grafiku nie trzymaszTy i te twoje widełki
Ja to przyjęłam opcję żeby się nie denerwować nie nakręcać itp. że ni huhuhu przed 21 u mnie się nic nie zadzieje... więc sobie poczekam byle te upały mnie nie meczyły...
Dzięki za pocieszenie [emoji15]Jak Cię skurcze zaczną rżnąć to nie będzie siły na lęki
Tylko on czasem mnie nie potrafi zrozumiec....Ich tez trzeba zrozumieć mój tez taki nieswój ale spokojny tylko widać ze czeka ...
No ale 12 jutro i miały być już rozpakowane żeby Mikiemu raźniej z kumplami było... BTW Miłek. Michał. Miki.Halo, halo -ja pamietam, ze Ty planowalas na 12.08? Rozliczasz kolezanki, a sama sie swojego grafiku nie trzymasz
Ty i te twoje widełki
Ja to przyjęłam opcję żeby się nie denerwować nie nakręcać itp. że ni huhuhu przed 21 u mnie się nic nie zadzieje... więc sobie poczekam byle te upały mnie nie meczyły...
Ty się boisz bólu? Czy czego w porodzie?Dzięki za pocieszenie [emoji15]
Tylko on czasem mnie nie potrafi zrozumiec....
U mnie leje... ale to dziś a do 21szego szmat czasu... I prognozy kolejnych upałów...No u mnie chłodek i pada.
Prosto z mostu tylko i wyłącznie tak to mamy focha jak to mowia kobiety musza byc silneWiększość facetów nie do końca rozumie kobiety. Albo kobiety myślą ze on się domyśli. Nie nie domyśli bo ma inny mózg niż my. Także się nie przejmuj. Wal jasno a jak nie rozumie to znaczy ze widocznie taki typ.