Nie chcę wiedzieć co on w tych pauzach tam sam robi...Mój gin po każdej młodej lasce (rzadko u niego) robi sobie przerwę zazwyczaj ciężarne takie starsze i babcie
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcę wiedzieć co on w tych pauzach tam sam robi...Mój gin po każdej młodej lasce (rzadko u niego) robi sobie przerwę zazwyczaj ciężarne takie starsze i babcie
Może być, że szuka usilnie, bo ja znowu pół dnia na kibelku [emoji14] i mam wrażenie że nigdy nie skończęWyjścia biedny szuka poświeć mu latarką i krzycz żeby w stronę światła szedł
Nie chcę wiedzieć co on w tych pauzach tam sam robi...
To weź się wyczyść do końca a nie tak na sraczkę lataszMoże być, że szuka usilnie, bo ja znowu pół dnia na kibelku [emoji14] i mam wrażenie że nigdy nie skończę
Pomyślałam o opcji nr dwaHehe albo Czeka na opadnięcie napięcia albo załatwia to ręcznie
Kupa ambiwalentna - często, ale rzadkoTo weź się wyczyść do końca a nie tak na sraczkę latasz
Sraj... sraj na zdrowie... bo my tuptamy z niecierpliwością...Kupa ambiwalentna - często, ale rzadko
Ale dzisiaj wybitnie - dobry znak
Kupa ambiwalentna - często, ale rzadko
Ale dzisiaj wybitnie - dobry znak
No to staram się Ci kolejkę zwolnić, ale młody nie współpracujeMam wrażenie ze dopoki Ty nie urodzisz to ja napewno nie.