reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A właśnie wchodzę na swoje konto i widzę jakoś przelew na kwotę 160zl w tyt zwrot nadwyżki odsetek wchodzę bo myślę skąd ktoś mi kuźwa kasę oddaje i za co???? Przecież zawsze to ja coś place i powiem wam nie wiem skąd to? Jest tylko nr konta z którego przelew zrobiony i żadnych danych i myślę i nic nie wymyśliłam

Spróbuj wpisać ten nr w internecie i może pokaże nadawcę

Zrobię w domu bo z tel nie umiem

Przed mną jakąś babcia stara wchodzi może jak się napatrzy na te staruszke to dla mnie będzie łaskawy bardziej hihi teraz tak myślę że praca ginekologa to cipowata sprawa Hehe :errr:

Mój gin po każdej młodej lasce (rzadko u niego) robi sobie przerwę :) zazwyczaj ciężarne takie starsze i babcie

U mnie właśnie pada drzwi otwarte od poczekalnia przyjemnie jest, ale w nocy to myślalam że już się udusze niestety

Mały jak się kreci niczym jak u StarAnia

reklama
Do góry