reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja jestem 33+4 i ruchy czuje często ale bardzo delikatnie. Nie zaliczyłam kopniaków bolących, raczej przewalanie i prostowanie co owszem jak się siedzi wzbudza dyskomfort ale na lajcie.
Lekarz mówił, że to przez łożysko na przedniej ściśnie co jest buforem.
Także jeśli wszystko Ok a staram się wierzyć lekarzowi to jestem spokojna. I noce przesypiam ( nie licząc siku) i normalnie funkcjonuje narazie:)

Za 2- 3 miesiące stwierdzenie "przesypia noce" będzie rzadkością:)
Ja nadal na ip , czekam na wyniki ale wszystko wskazuję że to cholestaza i będę musiała zostać w szpitalu. Jestem przerażona i do tego zaczęły mi się pisać skurcze na ktg ale to pewnie ze stresu .

A masz jeszcze inne objawy?

reklama
No dlatego trzeba indywidualnie podchodzic do sprawy ;) ja mam tą miednicę wąską, przed porodem z Werka specjalnie mierzyli mnie takim dziwnym cyrklem, żeby w ogóle dopuścić do porodu i zadecydowano o "probie" sn, bo miałam 18 cm wymiar, a ponoć poniżej 18 to już wskazanie do cięcia. No ale ze Młoda raczej drobna, to dało radę jakoś. Teraz się boje :/

Tym cyklem to normalnie mierzą.. mnie też zmierzyli..

reklama
Jezu jak się pocę!

Ja mam dziś pierwszy dzień gdy nie radzę sobie z upałem. Jestem w gaciach i zaraz zacznę skore zrywać by się schłodzić...

Mój zaraz prace kończy i wyciągnę go do galerii na milion seansów do kina byle tylko było zimno!

I dalej się rozpakowuje,i rozpakowuje i już mam dość! I pomyśleć ze w samym 2015 przeprowadzałam się 5 razy :)

Do góry