Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jadłam podczas porodu. Nie że obiad, hahaha, ale batonika teraz też mam batony energetyczne przygotowane ;pTo się zgadam, jak tu mieć siłę i energię żeby przeć jak nie pozwalają nic jeść . A u nas pić można bo pytałam położnej i jeść podobno też można ale mówi że nie widziała nigdy żeby kobieta miała ochotę wtedy jeść
30 km. Pół godzinki tak na spokojnie
Monitor to tam swoją drogąRooibosGirl tak sobie myślę że wolałabym no aby mi rodzina kupiła monitor oddechu niż ten sterylizator, ale to tylko moja sugestia
Mam jeszcze chwilę do lekarza i was poczytam
Kupiłem arbuza i 4 śliwki zaraz je zjem
Nie no ja mam na 68 więc liczę tak listopad/grudzień
Ja wszystko kroje na siedząco przy stole tak samo już prasuje@Mama7 to chyba Ty mi smaka na leczo narobilas, prawda?! Wiedz, że mi kręgosłup pęka od tego stania przy krojeniu składników [emoji14]
Ja mam właśnie maly bo na 56 [emoji23]coś czuje, że będę musiała drugi kupić
Mówiłam że wyjdziesz hahaaAle chyba pognam po buraki i zrobie zasmażane bo mi się bardzo chce... tylko sił nabiorę..
Czy ja wczoraj coś wspominałam o NIE CHODZENIU JUŻ w tej ciąży...?
A jak jest po cesrace? Pierwsze 8 godz kroplowka a pić wodę kiedy można? Zmieniło się coś??? Przy bliźniakach miałam coś zjeść Kleik na trzeci dzień przy synku było lepiej obiad na drugi dzień juzPrawo do picia masz zapisane w standardach porodowych i zakazywanie to łamanie prawa. U nas w szpitalu normalnie pozwalają jeść i pić, ale fakt, specjalnie się dowiadywałam jak to u nas wygląda, bo w wielu szpitalach jeszcze PRL.