reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A propos "mojej" Liwki. Wklejam Wam link do zrzutki na nią, zapraszam serdecznie na fun page na FB "serce Liwki", tam wystawiane są licytacje, z których dochód przeznaczony jest na poprawę komfortu życia malutkiej i przyszłe leczenie. Liwka to córeczka mojej koleżanki, ma bardzo skomplikowaną wadę serduszka i bardzo potrzebuje naszej pomocy. Jeśli któraś ma ochotę pomóc, to zapraszam Link do: DLA LIWKI I JEJ SERDUSZKA | zrzutka.pl
Biedne maleństwo[emoji17] [emoji17]ten świat jest niesprawiedliwy... również postaram się pomóc

reklama
Wy już tu na nogach dawno
A ja się obudziłam 7:30 ledwo na.oczy patrząc bo hałas na dworze jak nie wiem.
Niby wieś ale samiutki środek i ośrodek zdrowia na dole.
Ludzie i od 7:00 stoją i dyskutują a lekarz od 9:00 ...tiaaa
Plus auta, traktory.
Powiem wam że u mnie nie jest cicho.
Pootwierałam okna, siusiu byłam i od nowa spać poszłam.... do 10:00 :)

To jest racja. Teraz mam cudownego męża, więc nie praktykuje tej zasady. Jeśli facet okazuje miłość i szacunek to nie ma sensu się nad nim znecac [emoji23] ale niektórzy niestety nie zasługują żeby być za dobrym. Wiem coś o tym bo 6 lat tkwilam w takim związku
Masz rację , ja byłam w takim związku 5 lat i za dobre serce byłam oszukiwana na każdym kroku . Za to mój obecny partner ma złote serce , ciężko mi było mu zaufać po wcześniejszych złych doświadczeniach z ex , a to naprawdę wspaniały człowiek :)

Wy już tu na nogach dawno
A ja się obudziłam 7:30 ledwo na.oczy patrząc bo hałas na dworze jak nie wiem.
Niby wieś ale samiutki środek i ośrodek zdrowia na dole.
Ludzie i od 7:00 stoją i dyskutują a lekarz od 9:00 ...tiaaa
Plus auta, traktory.
Powiem wam że u mnie nie jest cicho.
Pootwierałam okna, siusiu byłam i od nowa spać poszłam.... do 10:00 :)
Bo to trzeba być 2 godziny wcześniej i zająć sobie miejsce w kolejce do lekarza :D

reklama
Wstaje i śniadanie będę robić.
Ulka ma właśnie lekką czkawke.
I zaczyna przeciąganie. Pewnie się skapowała.że matka nie śpi i jest szansa na jedzenie

Do góry