Nie chwal sięDalej pada. Wciąż trochę grzmi. Wieje wiatr. Aż sobie zrobię drugą herbatę, bo mi się jesiennie zrobiło
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chwal sięDalej pada. Wciąż trochę grzmi. Wieje wiatr. Aż sobie zrobię drugą herbatę, bo mi się jesiennie zrobiło
Ja butelki i smoczki to gotowalam w garnku 10min a laktator to nie wiemA ja się zastanawiam jak zagospodarować szafki
Jak się wyparza laktator ? Nigdy nic nie wyparzałam
WrzątkiemA ja się zastanawiam jak zagospodarować szafki
Jak się wyparza laktator ? Nigdy nic nie wyparzałam
I ja tez już nie śpię wrr...mój S zrobił rano szum, że nie ma jego portfela, a musi dzisiaj mieć, że wszystko przeszukał i wszedzie sprawdzał, to ja latam szukam, po czym przychodzi i mówi, że miał w plecaku z rzeczami do pracy...chłopy
Ja dzisiaj układanie rzeczy w meblach w salonie, segregacja dokumentów, jakieś pranie, bo dzisiaj chłodniej w końcu<3 aż fajnie, jak firanki powiewają :-) o 14 paznokcie, już chyba ostatnie w ciąży
Nie... no chyba że idę na nocne posiedzenie a on ma akurat faze...Dziewczyny a budzą Was ruchy dziecka ?? Bo ja jak śpię to nic nie czuje [emoji16]
Nie. Mnie budzą skurcze [emoji14]Dziewczyny a budzą Was ruchy dziecka ?? Bo ja jak śpię to nic nie czuje [emoji16]
Robię tak samo. Przelewam wrzątkiem. Nie gotuję. Nie wymaczam. Nie paruję...Ja przelałam niektóre części wrzątkiem, resztę wrzuciłam do miski i zalałam wrzątkiem. Więcej nie kombinuję, bo i po co.
@StarAnia - od pierwszej doby chcesz już mleko dla Liwki dawać? Nie wolisz poczekać aż się siara skończy, żeby Miłek miał jej najwięcej?