reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja przelałam niektóre części wrzątkiem, resztę wrzuciłam do miski i zalałam wrzątkiem. Więcej nie kombinuję, bo i po co.

@StarAnia - od pierwszej doby chcesz już mleko dla Liwki dawać? Nie wolisz poczekać aż się siara skończy, żeby Miłek miał jej najwięcej?

I ja tez już nie śpię wrr...mój S zrobił rano szum, że nie ma jego portfela, a musi dzisiaj mieć, że wszystko przeszukał i wszedzie sprawdzał, to ja latam szukam, po czym przychodzi i mówi, że miał w plecaku z rzeczami do pracy...chłopy
Ja dzisiaj układanie rzeczy w meblach w salonie, segregacja dokumentów, jakieś pranie, bo dzisiaj chłodniej w końcu<3 aż fajnie, jak firanki powiewają :-) o 14 paznokcie, już chyba ostatnie w ciąży

Mój tez rano szukał portfela :p
W samochodzie miał :)

Dzień dobry

Wstałam o 9:30 więc lal ale w nocy już mi się źle oddychalo z tego upału jakie to szczęście że właśnie coś tam pada i jest chłodniej Ufff

Dzis lekarz ja wiem ze się powtarzam ale nie mogę się doczekać

Jedna z blizniaczek jeszcze śpi odsypia kolonie Hehe

Obiad mam z wczoraj te pulpety, także nic nie gotuje i nie piore, jedynie poodkurzam także luzik dzisiaj

Miłego dnia będę zaglądać i oczywiście popołudniu dam znać co u gina

reklama
Ja przelałam niektóre części wrzątkiem, resztę wrzuciłam do miski i zalałam wrzątkiem. Więcej nie kombinuję, bo i po co.

@StarAnia - od pierwszej doby chcesz już mleko dla Liwki dawać? Nie wolisz poczekać aż się siara skończy, żeby Miłek miał jej najwięcej?
Robię tak samo. Przelewam wrzątkiem. Nie gotuję. Nie wymaczam. Nie paruję...
Kiedyś jedna matka doprowadziła dzieciaka do ciężkich chorób przez nadmierną sterylizację wszystkiego...

Do góry