reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny . Ja od rana na Ktg, po drodze odebrałam wyniki badań i normalnie przeżyłam szok . Zrobiłam sobie próby wątrobowe i wynik wyszedł ALT 467 a norma mniej niż 33. Siedzę teraz ip i czekam, czekam
Ale miałaś przeczucie! Dawaj znac!wy
@StarAnia dobra kobieto, powiedz mi czy jak używałam laktatora dwa lata temu to teraz wystarczy go wyparzyć? Czy trzeba wymieniać w nim jakieś części na nowe, np. ta muszle silikonowa?
Mam właśnie Aventa, nie używałam innych więc nie mam porównania ale jak dla mnie spisywał się super :)
Wystarczy wyparzyć ;) zobacz tylko czy zaworek jest szczelny, bo jak nie to nie pociągnie ;)

reklama
Tak naprawdę to do 13 roku życia mózg przyswaja takie podstawowe umiejętności jak np. pisanie czytanie czy toaleta... natomiast potem uczy się już tylko na zasadzie zapamiętania i doświadczenia... czyli Kasiu zarówno możesz zmądrzeć jeszcze jaki i zgłupieć.... ;) u mnie póki co idzie w kierunku zgłupieć ;)

Ja się robię mądrzejsza ale w kontaktach damsko męskich. Z naiwnej dziewczynki w zolze... i dobrze mi z tym ;)

Ja tez chce jesień. Rzygam latem rzygam ciąża i wszystkim wogole ;););)
Nie mogę doczekać się jesieni. Lubię. Chociaż nie, stop, najbardziej to ja lubię babie lato :) Ale dzisiaj już pierwszego kasztana wyłuskałam ze skorupki, bo przez nocną ulewę spadł z drzewa. Rok temu nie znalazłam ani jednego, w tym roku zamierzam chociaż kilka sztuk zwinąć przedszkolakom sprzed nosków.

Kuźwa Was też tak irytują czkawki brzuszkowych dzieci...?
U mnie chyba w ogóle jeszcze nie ma czkawek.. Chociaż z Blanką to nic nie wiadomo, tak się ułożyła, że ja w ogóle częściej widzę niż czuję ruchy. Albo to ja jakaś taka nieczuła jestem... No, kurde, np. teraz brzuch się rusza a ja nie czuję o_o

Nie mogę doczekać się jesieni. Lubię. Chociaż nie, stop, najbardziej to ja lubię babie lato :) Ale dzisiaj już pierwszego kasztana wyłuskałam ze skorupki, bo przez nocną ulewę spadł z drzewa. Rok temu nie znalazłam ani jednego, w tym roku zamierzam chociaż kilka sztuk zwinąć przedszkolakom sprzed nosków.

U mnie chyba w ogóle jeszcze nie ma czkawek.. Chociaż z Blanką to nic nie wiadomo, tak się ułożyła, że ja w ogóle częściej widzę niż czuję ruchy. Albo to ja jakaś taka nieczuła jestem... No, kurde, np. teraz brzuch się rusza a ja nie czuję o_o
A ja czasem też tak mam, patrzę brzuch się rusza a ja tego nie czuje :) nie wiem dlaczego tak ;)

reklama
Do góry