reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jak nie wiedziałam kiedy dostaniemy to mieszkanie to było lepuej ;) bo wiedziałam że MUSZĘ z Nimi wytrzymać rok, dwa... dziesięć... a odkąd wiem że to kwestia miesięcy (oby już raczej tygodni) a dodatkowo jeszcze człowiek na te narodziny jak na wybawienie czeka to coraz ciężej o wyrozumiałość...

Bo to jest taki syndrom tego, że jest coś blisko.

Ja tak często mam z toaletą, że jestem gdzieś poza domem i czuje, że już zaraz muszę ale mam kawałek to idę i po pewnym czasie już jest Ok wydaje mi się, że dojdę a jak już widzę dom to jak mnie nie ściśnie, że gęsia skórka i trzeba podbiec bo już nie wytrzymam.

I tak mam ze wszystkim

reklama
Bo to jest taki syndrom tego, że jest coś blisko.

Ja tak często mam z toaletą, że jestem gdzieś poza domem i czuje, że już zaraz muszę ale mam kawałek to idę i po pewnym czasie już jest Ok wydaje mi się, że dojdę a jak już widzę dom to jak mnie nie ściśnie, że gęsia skórka i trzeba podbiec bo już nie wytrzymam.

I tak mam ze wszystkim
Boskie porównanie wyobraziłam sobie jak biegniesz do wc :)

Ja leżę i czekam aż moja kluska skończy balety.
Rozpanoszyła się że aż boli momentami.
Jak skończy to prysznic i spać.
Nie chce iść teraz żeby się nie poślizgnąć jak.dostanę boksa konkretnego

@seremida sliczny wózek! A dobrze pamiętam, że Ty dowiadywałaś się jak to wygląda z macierzyńskim? Coś tam czytałaś na Google chyba?
@Adell1994 raczej nikogo takiego nie mam, napisaliśmy do fotografa, jak dostaniemy termin, to zapytam w kwiaciarni :-)
A co jest? Tylko podstawy jakieś :D teraz wypisał mi gin L4 do terminu porodu 6.09, ale wiadomo, że szybciej urodzę, więc powiedział, że potem to przejdzie na macierzyński.

Dzień dobry!
@wiciowamama jaki piękny brzuszek, ale zazdroszczę takiek małej kuleczki :D

Ja zjem sniadanko, potem prysznic i na wizytę :) w sobotę rodzę, więc się dzisiaj i jutro nabieram sił :DZobacz załącznik 886276

Starania, dlaczego w sobote skoro termin masz na 01.09? Pytam bo i ja mam termin na 01.09 i ginekolodzy ( w tym moja tesciowa) chca dotrzymac dzidziusia jak najdluzej w brzuchu, najlepiej do 30.08. Wtedy mam zaplanowana cesarke.. Dziecku najlepiej w brzuchu i ze wzgledow medycznych najlepiej jakby zostal tam jak najdluzej...

reklama
Do góry