reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To logiczne :) szczególnie że teraz można rejestrować narodziny przez internet więc wygodniej dostać takie zaświadczenie przed porodem i potem już nie latać po przychodniach dodatkowo a zająć się tylko papierami których jest w cholerę

@Bajdelka35. a powiedz mi orientujesz się jak to jest z "dołożeniem" noworodka do zasiłku rodzinnego i 500+
Bo teraz te dwa wypełniałam na K. i B. i na młodego dostałam o kosiniakowe i becikowe i teraz czy mam od nowa składać na wszystkich yrzech czy tylko na o nowo narodzone?
Nie wpisujesz tylko te ostatnie co urodzilas bo na tamte już Ci decyzja przyszła że dostajesz ja właśnie muszę wziąć zaświadczenie o rodzicielskie
Zapytam go czy mi jutro teho nie wypisze

reklama
Nastawiłam wodę na herbatę. Poszłam siku. Tatunio w tym czasie wylał mi tę wodę bo sobie robił piciu. Po czym zgasił światło i poszedł. Nastawiłam drugą zostawiłam światło. Tatunio wychodzi z łazienki i jeb mi to światło. I okej gdyby zawsze wszędzie gasił ale NIE k..a! on roz...la światło wszędzie jak do sracza idzie i nie daj Bóg mu zgaś. Potrafi zostawić włączony wiatrak po czym zamknąć drzwi w pokoju w którym on chodzi i iść gdzie indziej... Potrafi TV włączyć dla zmarłych dusz.. Nosz.... mnie wkurzył.

Ja wiem że to drobiazgi ale takich drobiazgów ze strony matki i ojca jest dziennie milion plus utyskiwanie matki i klnięcie ojca.. brakuje mi sił żeby to znosić... brakuje cierpliwości... potrzebuję już mieć wszystko po swojemu zanim popadnę w marazm...

reklama
Chyba idę już spać, zgaga moja nie daje mi żyć już te rennie to mi się odbija i po nocy mam dziwny posmak ale prawda jest ze pomaga ehhh

Dzis dzień bez arbuza a mi jakby ktoś coś zabrał jak o nim pomyślę to ślina mi się zbiera i nie nie mam ochoty na zwykłej jedzenie tylko kur... Na tego arbuza na nic więcej! Zjadłem obiad bo musiałem bo czułam ssanie w brzuchu....

Do jutra

Do góry