reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny:)
Ja już po śniadanku w domu. Wczoraj mnie tak ścięło, że wstałam o 6. Spałam prawie 8h. Gdzie w szpitalu spało się 4-5h. Idę jeszcze dalej spać.
Postanowiłam dziś ,że pakuje torby do szpitala. Nie ma.co czekać ;)
Ja zaczęłam 37 tydzień. Więc 2 tygodnie mała niech na pewno jeszcze siedzi , a potem niech wyjdzie kiedy chce :)

reklama
A co jest? Tylko podstawy jakieś :D teraz wypisał mi gin L4 do terminu porodu 6.09, ale wiadomo, że szybciej urodzę, więc powiedział, że potem to przejdzie na macierzyński.
Boję się tych wszystkich formalności po porodzie, co i gdzie.
@Adell1994 jeszcze nie wiem na kiedy, fotograf jeszcze nie odpisał. Ale w przyszłym tyg jest święto i tak właśnie o tym dniu pomyślałam, bo wtedy mój będzie miał wolne, a tak to nie mam kiedy .

I ja tez już nie śpię wrr...mój S zrobił rano szum, że nie ma jego portfela, a musi dzisiaj mieć, że wszystko przeszukał i wszedzie sprawdzał, to ja latam szukam, po czym przychodzi i mówi, że miał w plecaku z rzeczami do pracy...chłopy
Ja dzisiaj układanie rzeczy w meblach w salonie, segregacja dokumentów, jakieś pranie, bo dzisiaj chłodniej w końcu<3 aż fajnie, jak firanki powiewają :-) o 14 paznokcie, już chyba ostatnie w ciąży

Czesc
Wczorajsze popołudnie można uznać za udane.... Zakupy do domu zrobione.
Część szkolnych rzeczy kupiona-zeszyty,bloki,teczki,itp...
Plecaki są. Młodsza już ma tenisówki po szkole .

No i najważniejsze
Zapas tzw.u nas srajtasmy.... [emoji16]
Lezem sobie jeszcze bom o 5 zerwała dupę i gotowalam chłopu pyzy z mięsem na śniadanko... . A coś mnie naszło bo z tydzień sam wstawał..... Niech zna miękkie serce kochającej żony

W pracy pobieram ten wniosek? Jaki czas jest na to?
Wniosek jak wpiszesz w google to masz przykładowe :)
tapatalk_1529416308591.jpeg

Załączniki

• tapatalk_1529416308591.jpeg
    tapatalk_1529416308591.jpeg
    102,9 KB · Wyświetleń: 251
reklama
Co za upiorna noc...my$lałam.że się roztopię oby w końcu zrobiło się chłodniej bo padnę...

To prawda, dzisiaj pierwszy raz w zyciu obudzilam sie spocona doslownie jak swinia! [emoji23][emoji200] cala koszulka mokra i lecialo ze mnie strumieniami, az nie wierzylam wlasnym oczom. Dobrze, ze dzisiaj dzien wytchnienia od upalu
Milego, chlodnego dnia mamuski! [emoji5]

Do góry