reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny:)
Ja już po śniadanku w domu. Wczoraj mnie tak ścięło, że wstałam o 6. Spałam prawie 8h. Gdzie w szpitalu spało się 4-5h. Idę jeszcze dalej spać.
Postanowiłam dziś ,że pakuje torby do szpitala. Nie ma.co czekać ;)
Ja zaczęłam 37 tydzień. Więc 2 tygodnie mała niech na pewno jeszcze siedzi , a potem niech wyjdzie kiedy chce :)

reklama
A co jest? Tylko podstawy jakieś :D teraz wypisał mi gin L4 do terminu porodu 6.09, ale wiadomo, że szybciej urodzę, więc powiedział, że potem to przejdzie na macierzyński.
Boję się tych wszystkich formalności po porodzie, co i gdzie.
@Adell1994 jeszcze nie wiem na kiedy, fotograf jeszcze nie odpisał. Ale w przyszłym tyg jest święto i tak właśnie o tym dniu pomyślałam, bo wtedy mój będzie miał wolne, a tak to nie mam kiedy .

I ja tez już nie śpię wrr...mój S zrobił rano szum, że nie ma jego portfela, a musi dzisiaj mieć, że wszystko przeszukał i wszedzie sprawdzał, to ja latam szukam, po czym przychodzi i mówi, że miał w plecaku z rzeczami do pracy...chłopy
Ja dzisiaj układanie rzeczy w meblach w salonie, segregacja dokumentów, jakieś pranie, bo dzisiaj chłodniej w końcu<3 aż fajnie, jak firanki powiewają :-) o 14 paznokcie, już chyba ostatnie w ciąży

Czesc
Wczorajsze popołudnie można uznać za udane.... Zakupy do domu zrobione.
Część szkolnych rzeczy kupiona-zeszyty,bloki,teczki,itp...
Plecaki są. Młodsza już ma tenisówki po szkole .

No i najważniejsze
Zapas tzw.u nas srajtasmy.... [emoji16]
Lezem sobie jeszcze bom o 5 zerwała dupę i gotowalam chłopu pyzy z mięsem na śniadanko... . A coś mnie naszło bo z tydzień sam wstawał..... Niech zna miękkie serce kochającej żony

W pracy pobieram ten wniosek? Jaki czas jest na to?
Wniosek jak wpiszesz w google to masz przykładowe :)
tapatalk_1529416308591.jpeg

Załączniki

• tapatalk_1529416308591.jpeg
    tapatalk_1529416308591.jpeg
    102,9 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Co za upiorna noc...my$lałam.że się roztopię oby w końcu zrobiło się chłodniej bo padnę...

To prawda, dzisiaj pierwszy raz w zyciu obudzilam sie spocona doslownie jak swinia! [emoji23][emoji200] cala koszulka mokra i lecialo ze mnie strumieniami, az nie wierzylam wlasnym oczom. Dobrze, ze dzisiaj dzien wytchnienia od upalu
Milego, chlodnego dnia mamuski! [emoji5]

Do góry