reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie pierwsza była zaplanowaną wpadką druga planowana trzecia przypadek ;)
U mnie niby wpadka, ale mąż ostatnio jak wypił stwierdził że troszkę źle obliczył bo mała urodzi się dwa tygodnie po jego urodzinach...
Oj tak :) U mnie to pierwsze dzieciątko więc naprawdę przydają się rady bardziej doświadczonych forumowiczek :)
Dokładnie tak jak u mnie duzo rzeczy nie wiem, często forum mnie ratowało
Wierzę , ja wczoraj normalnie stałam i czułam jak pot mi spływa po plecach . A jak się coś gotuje to w kuchni jest 5 razy bardziej gorąco .
Ale fajnego masz męża że sam się za to zabrał a nie oczekiwał że Ty to zrobisz :)
Ja ostatnio wyszłam z auta a matka się udarła myślała że mi wody odeszły a mi tak po prostu spocilo się dupsko
Mój taki jest. Wreszcie ktoś tu ma brzuszek a nie piłeczkę ;) Suuuper!
Ja pierwsza ciąża a wydaje mi się że mam spory brzuszek...

Oj jak ciężko was nadrobić [emoji4] ja dzisiaj cały dzień intensywnie ale wszystko gotowe czeka na bąbla [emoji4]

U mnie niby wpadka, ale mąż ostatnio jak wypił stwierdził że troszkę źle obliczył bo mała urodzi się dwa tygodnie po jego urodzinach...Dokładnie tak jak u mnie duzo rzeczy nie wiem, często forum mnie ratowałoJa ostatnio wyszłam z auta a matka się udarła myślała że mi wody odeszły a mi tak po prostu spocilo się dupskoJa pierwsza ciąża a wydaje mi się że mam spory brzuszek...

Oj jak ciężko was nadrobić [emoji4] ja dzisiaj cały dzień intensywnie ale wszystko gotowe czeka na bąbla [emoji4]
Ja też pierwsza ciąża i mam wrażenie że w porównaniu do innych dziewczyn to mój brzuch jest ogromny .

Filmiki obejrzałam oba z A. Posmialismy się trochę. Że niektóre chopy i baby to mają przewalone.
Jezuuu jak mnie ten słownik w tej aplikacji denerwuje ....masakra.
Ja o 15 wybieram się na spotkanie mam nt. Chustonoszenia. Zobaczę co wyciągnę ciekawego że spotkania.:-p
O proszę, a z kim, tak z ciekawości miałaś te spotkanie?

Ja się poślizgnęłam jak wychodziłam spod prysznica, nie upadłam ale tak cały brzuch mocno naciągnęłam . Ale mały harcuje jak zwykle i na dodatek ma czkawkę więc staram się nie martwić .

reklama
Wiem, i dlatego tu jestem .. jutro o 5 rano mam mieć robiony mocz i jeszcze CRP zobaczymy co teraz wyjdzie i co zadecyduje ordynator.. dziękuję za buziaki ;)
Mati, wspolczuje zlego samopoczucia przez cala ciaze :(. A lekarze nie sa w stanie zbadac dokladniej czy masz te kamienie? Co dokladnie mowia poza propozycja drenu? Ci z porodem i po porodzie proponuja? Czy przed ciaza juz cos mialas z nerkami czy to wyszlo w trakcie?
Trzymaj sie i pisz czasem jak sobie radzisz i co u Ciebie?

Do góry