reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie pierwsza była zaplanowaną wpadką druga planowana trzecia przypadek ;)
U mnie niby wpadka, ale mąż ostatnio jak wypił stwierdził że troszkę źle obliczył bo mała urodzi się dwa tygodnie po jego urodzinach...
Oj tak :) U mnie to pierwsze dzieciątko więc naprawdę przydają się rady bardziej doświadczonych forumowiczek :)
Dokładnie tak jak u mnie duzo rzeczy nie wiem, często forum mnie ratowało
Wierzę , ja wczoraj normalnie stałam i czułam jak pot mi spływa po plecach . A jak się coś gotuje to w kuchni jest 5 razy bardziej gorąco .
Ale fajnego masz męża że sam się za to zabrał a nie oczekiwał że Ty to zrobisz :)
Ja ostatnio wyszłam z auta a matka się udarła myślała że mi wody odeszły a mi tak po prostu spocilo się dupsko
Mój taki jest. Wreszcie ktoś tu ma brzuszek a nie piłeczkę ;) Suuuper!
Ja pierwsza ciąża a wydaje mi się że mam spory brzuszek...

Oj jak ciężko was nadrobić [emoji4] ja dzisiaj cały dzień intensywnie ale wszystko gotowe czeka na bąbla [emoji4]

U mnie niby wpadka, ale mąż ostatnio jak wypił stwierdził że troszkę źle obliczył bo mała urodzi się dwa tygodnie po jego urodzinach...Dokładnie tak jak u mnie duzo rzeczy nie wiem, często forum mnie ratowałoJa ostatnio wyszłam z auta a matka się udarła myślała że mi wody odeszły a mi tak po prostu spocilo się dupskoJa pierwsza ciąża a wydaje mi się że mam spory brzuszek...

Oj jak ciężko was nadrobić [emoji4] ja dzisiaj cały dzień intensywnie ale wszystko gotowe czeka na bąbla [emoji4]
Ja też pierwsza ciąża i mam wrażenie że w porównaniu do innych dziewczyn to mój brzuch jest ogromny .

Filmiki obejrzałam oba z A. Posmialismy się trochę. Że niektóre chopy i baby to mają przewalone.
Jezuuu jak mnie ten słownik w tej aplikacji denerwuje ....masakra.
Ja o 15 wybieram się na spotkanie mam nt. Chustonoszenia. Zobaczę co wyciągnę ciekawego że spotkania.:-p
O proszę, a z kim, tak z ciekawości miałaś te spotkanie?

Ja się poślizgnęłam jak wychodziłam spod prysznica, nie upadłam ale tak cały brzuch mocno naciągnęłam . Ale mały harcuje jak zwykle i na dodatek ma czkawkę więc staram się nie martwić .

reklama
Wiem, i dlatego tu jestem .. jutro o 5 rano mam mieć robiony mocz i jeszcze CRP zobaczymy co teraz wyjdzie i co zadecyduje ordynator.. dziękuję za buziaki ;)
Mati, wspolczuje zlego samopoczucia przez cala ciaze :(. A lekarze nie sa w stanie zbadac dokladniej czy masz te kamienie? Co dokladnie mowia poza propozycja drenu? Ci z porodem i po porodzie proponuja? Czy przed ciaza juz cos mialas z nerkami czy to wyszlo w trakcie?
Trzymaj sie i pisz czasem jak sobie radzisz i co u Ciebie?

Do góry