reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja morsuję... czyli leżę z brzucholem na wersalce i ociekam potem... ;)
Przyszedł dobry start to będzie B. miał piorbik bośmy K. kupili (był z Nami i wybrał) a jemu nie i mi zadek trzeci dzień truje... To jak chce tak na "gwałt" to niech ma... ja na jego miejscu wolałabym poczekać chwilę i kupić w Auchan gdzie wybór większy... no ale...

Coś bym zjadła.... owoce fajne ale mi się przekora włączyła i chcę mięsa...
O szybko przyszło a kiedy robiłaś? Ciekawe czy mi tego 20 sierpnia przyjdzie

reklama
Leżę już od poniedziałku i niestety mogą na tą chwilę pomóc mi jedynie nospa i paracetamolem w kroplówkach.. boją mnie się wypuścić do domu... Nerka prawa zawalona na 3 cm... bogólnie chca założyć mi ten dren ale boją się że moga tam byc kamienie ..ja tego drenu nie chce bo moze mi nie pomoc.. na sali gorąco jak piekle.. chcę do domu ale w domu ale powiedzieli lekarze ze będzie jeszcze gorzej bo dziecko rośnie i będzie bardziej naciskało na nerkę.. a kroplówki działają jedynie na 2+3 godziny.. ból jest ale już nie taki mocny po kroplówkach..
Obserwuje tylko jak dziewczyny które już prawie są gotowe do porodu chodzą po korytarzu, a później znikają na porodówkę, i bardzo im zazdroszczę że mają już po wszystkim.. jutro jeszcze będę miała crp i powiedzą co dalej ze mną ..

IMG_1035.JPG
nabyłam dziś taka , taniej niż na stronie [emoji12]

Załączniki

• IMG_1035.JPG
    IMG_1035.JPG
    122 KB · Wyświetleń: 262
Za to jutro ma byc u mnie caly dzien pochmurny i 24 stopnie <3
Wiec juz zaplanowalam, ze w koncu ugotuje jakas zupe i upieke ciasto, moze przetre okna chociaz troche bo cale w pylkach jeszcze sa. A dzis relaks
Ja okna planuje jak pójdą do szkoły codziennie po jednym chyba że się wkurze i umyje naraz te 7 ale chyba padnę

reklama
Do góry