reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To co się martwisz?
Strzelałam tak szczerze mówiąc... :p
Nie martwię się, ale byłoby mi trudno czasu pilnować z tym zmywaniem farby [emoji14]
No ale już zmykam :D henna też zrobiona. Pogoda cudna - czytaj: chmury, deszcz i 23 stopnie, serio by się fajnie dzisiaj rodziło [emoji14]

Ja siedzę na dworze w cieniu.
Jest gorąco ale chłopaki już prawie mieszkanie chcieli roznieść więc chcąc nie.chcąc musiałam z nimi wyjść.
Wiatr jest ale i tak duchota bije od ziemi.
Te wakacje mają gorszego sortu bo nigdzie nie wybraliśmy się nimi.
Raz że remont był, dwa że ja w ciąży i ja nie bardzo chciałam.
Moich rodziców nie ma w pl aż do września.
Do teściowej zaglądam raz w tygodniu bo ja się ani nie lubię narzucać a po drugie to u babci dostają małpiego rozumu.
Tam wszystko wolno a ja potem jestem ta niedobra bo nie pozwalam na wszystko co sobie wymyślą.
Tiaaaa o_O
Więc jesteśmy uziemieni z lekka na naszej wiosce.
A że jestem z nimi sama przez 90% czasu to już serio mam dość tych wakacji.

Szacun.. 90% czasu..
U mnie z wakacjami podobnie.. ani nie wyjechaliśmy, ani ja nie jestem mobilna. Ale trochę chodzi do teściów i teraz kilka dni na dyżur do szkoły..
Nie mniej jednak D twierdzi że to jego najfajniejsze wakacje bo siedzi z mamą i może robić co chce. W poprzednich latach my w pracy to musiał chodzić do przedszkoli wakacyjnych, a nie lubił. Teraz tylko poszedł na dyżur do swojej szkoły i są tam koledzy z jego grupy zerówkowej to szaleństwo..

Jeszcze niecały miesiąc, szybko zleci :) później się zacznie cała przeprawa z nauką i odrabianiem lekcji :D
Omg to tak jak u mnie..
Ale dzisiaj pierwszy raz popatrzyłam na prognozę i pomyślałam o porodzie w terminie czy chwilę przed jako nie głupi pomysł.. bo jednak co innego temp 20-25 stopni, a co innego 10-15 na spacerki;)

Ostatnia edycja:
Tez musze te podklady na lozko kupic, bo jeszcze tego nie mam. Bylam dzis na starynkiewicza umowic sie na cc i zapisali mnie tez na 5.09 :/ powiedzieli, ze robia cc w terminie dopiero i w ogole, ze od wrzesnia sie zmienia i po cc kobiety maja rodzic naturalnie, ale moze jeszcze sie zalapie. Juz widze ich nastawienie na sn :/ za tydz pojade na brodno sie zapisac, bo tam robia cc w 39 tyg. A jak sie nie uda to pojde w terminie do imid.
Dzis zaczynam 37 tydz :) jak bylam w sklepie i kupilam spozywcze rzeczy z terminem na 5.09 to juz wiem, ze juz niedlugo :)

reklama
Nie martwię się, ale byłoby mi trudno czasu pilnować z tym zmywaniem farby [emoji14]
No ale już zmykam :D henna też zrobiona. Pogoda cudna - czytaj: chmury, deszcz i 23 stopnie, serio by się fajnie dzisiaj rodziło [emoji14]

Taka pogoda u Ciebie? Serio? U mnie słońce i 30 stopni..

Do góry