Adell1994
Fanka BB :)
No też tak słyszałam ale wiadomo doświadczenia w tym temacie nie mamAle lepiej jak odchodzą podczas partych niż te ileś h przed
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No też tak słyszałam ale wiadomo doświadczenia w tym temacie nie mamAle lepiej jak odchodzą podczas partych niż te ileś h przed
Nie martwię się, ale byłoby mi trudno czasu pilnować z tym zmywaniem farby [emoji14]To co się martwisz?
Strzelałam tak szczerze mówiąc...
ja piszę poparta doświadczeniem z rodzeniem bez wód i z wodami dobra idę spać. Trzymajcie kciuki żeby do 12stego mlody w brzuchu wysiedzial aaaaa wlasnie czekajcie jaki ja mam ten gbsNo też tak słyszałam ale wiadomo doświadczenia w tym temacie nie mam
U mnie zapowiadali ukrop ale jest do wytrzymaniaNie martwię się, ale byłoby mi trudno czasu pilnować z tym zmywaniem farby [emoji14]
No ale już zmykam henna też zrobiona. Pogoda cudna - czytaj: chmury, deszcz i 23 stopnie, serio by się fajnie dzisiaj rodziło [emoji14]
Ja siedzę na dworze w cieniu.
Jest gorąco ale chłopaki już prawie mieszkanie chcieli roznieść więc chcąc nie.chcąc musiałam z nimi wyjść.
Wiatr jest ale i tak duchota bije od ziemi.
Te wakacje mają gorszego sortu bo nigdzie nie wybraliśmy się nimi.
Raz że remont był, dwa że ja w ciąży i ja nie bardzo chciałam.
Moich rodziców nie ma w pl aż do września.
Do teściowej zaglądam raz w tygodniu bo ja się ani nie lubię narzucać a po drugie to u babci dostają małpiego rozumu.
Tam wszystko wolno a ja potem jestem ta niedobra bo nie pozwalam na wszystko co sobie wymyślą.
Tiaaaa
Więc jesteśmy uziemieni z lekka na naszej wiosce.
A że jestem z nimi sama przez 90% czasu to już serio mam dość tych wakacji.
U mnie zapowiadali ukrop ale jest do wytrzymania
Omg to tak jak u mnie..Jeszcze niecały miesiąc, szybko zleci później się zacznie cała przeprawa z nauką i odrabianiem lekcji
Nie martwię się, ale byłoby mi trudno czasu pilnować z tym zmywaniem farby [emoji14]
No ale już zmykam henna też zrobiona. Pogoda cudna - czytaj: chmury, deszcz i 23 stopnie, serio by się fajnie dzisiaj rodziło [emoji14]