reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To co się martwisz?
Strzelałam tak szczerze mówiąc... :p
Nie martwię się, ale byłoby mi trudno czasu pilnować z tym zmywaniem farby [emoji14]
No ale już zmykam :D henna też zrobiona. Pogoda cudna - czytaj: chmury, deszcz i 23 stopnie, serio by się fajnie dzisiaj rodziło [emoji14]

Ja siedzę na dworze w cieniu.
Jest gorąco ale chłopaki już prawie mieszkanie chcieli roznieść więc chcąc nie.chcąc musiałam z nimi wyjść.
Wiatr jest ale i tak duchota bije od ziemi.
Te wakacje mają gorszego sortu bo nigdzie nie wybraliśmy się nimi.
Raz że remont był, dwa że ja w ciąży i ja nie bardzo chciałam.
Moich rodziców nie ma w pl aż do września.
Do teściowej zaglądam raz w tygodniu bo ja się ani nie lubię narzucać a po drugie to u babci dostają małpiego rozumu.
Tam wszystko wolno a ja potem jestem ta niedobra bo nie pozwalam na wszystko co sobie wymyślą.
Tiaaaa o_O
Więc jesteśmy uziemieni z lekka na naszej wiosce.
A że jestem z nimi sama przez 90% czasu to już serio mam dość tych wakacji.

Szacun.. 90% czasu..
U mnie z wakacjami podobnie.. ani nie wyjechaliśmy, ani ja nie jestem mobilna. Ale trochę chodzi do teściów i teraz kilka dni na dyżur do szkoły..
Nie mniej jednak D twierdzi że to jego najfajniejsze wakacje bo siedzi z mamą i może robić co chce. W poprzednich latach my w pracy to musiał chodzić do przedszkoli wakacyjnych, a nie lubił. Teraz tylko poszedł na dyżur do swojej szkoły i są tam koledzy z jego grupy zerówkowej to szaleństwo..

Jeszcze niecały miesiąc, szybko zleci :) później się zacznie cała przeprawa z nauką i odrabianiem lekcji :D
Omg to tak jak u mnie..
Ale dzisiaj pierwszy raz popatrzyłam na prognozę i pomyślałam o porodzie w terminie czy chwilę przed jako nie głupi pomysł.. bo jednak co innego temp 20-25 stopni, a co innego 10-15 na spacerki;)

Ostatnia edycja:
Tez musze te podklady na lozko kupic, bo jeszcze tego nie mam. Bylam dzis na starynkiewicza umowic sie na cc i zapisali mnie tez na 5.09 :/ powiedzieli, ze robia cc w terminie dopiero i w ogole, ze od wrzesnia sie zmienia i po cc kobiety maja rodzic naturalnie, ale moze jeszcze sie zalapie. Juz widze ich nastawienie na sn :/ za tydz pojade na brodno sie zapisac, bo tam robia cc w 39 tyg. A jak sie nie uda to pojde w terminie do imid.
Dzis zaczynam 37 tydz :) jak bylam w sklepie i kupilam spozywcze rzeczy z terminem na 5.09 to juz wiem, ze juz niedlugo :)

reklama
Nie martwię się, ale byłoby mi trudno czasu pilnować z tym zmywaniem farby [emoji14]
No ale już zmykam :D henna też zrobiona. Pogoda cudna - czytaj: chmury, deszcz i 23 stopnie, serio by się fajnie dzisiaj rodziło [emoji14]

Taka pogoda u Ciebie? Serio? U mnie słońce i 30 stopni..

Do góry