reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Tak. Weszłam do środka. Kazały mi usiąść bo przede mną była b. otyła kobitka na wózku. No ale ona tylko coś odbierała... W samym MOPS miałam 3 skurcze więc to krzesło było zbawieniem. A na zewnątrz komentarze "ja w ciąży to stałam w kolejkach... ja też" sobie myśle że jak były tak durne to stały trzeba było nie stać... hak im w smak.
Dobrze zrobiłaś ja bym również miała wywalone aby tylko dostać to po co przyszłam

reklama
Wyspałam się wiatrak już chodzi okna zamknęłam rolety w dół siedzimy jak dzikie stwory haha wstaje już i pomału zacznę ogarniać chatę kurze, podłogi, kawka, obiad itp także będę do was zaglądać

Ja dziś jestem obolała. Mam skurcze. Bardzo bolesne. Młody co jakiś czas pcha się w kanał i zaraz po wyjściu z wanny idę spać. I ani nie miałam ochoty się z nikim użerać ani czekać w kolejce. A one widać miały siłę być tam od 8:00 wyfiokowane jak na bal...

Tola ja się zastanawiam nad międzyleskim a żwirki i wigury. Co do madalińskiego to goj tam planuje rodzić. O bródnowskim nie słyszałam żadnych opini.
Natomiast jakbym w razie co karetkę musiała wezwać to chyba do praskiego by mnie zawiezli bo najbliżej, a na samo słowo praski mnie przeraża.... także wole nie.

Tak. Weszłam do środka. Kazały mi usiąść bo przede mną była b. otyła kobitka na wózku. No ale ona tylko coś odbierała... W samym MOPS miałam 3 skurcze więc to krzesło było zbawieniem. A na zewnątrz komentarze "ja w ciąży to stałam w kolejkach... ja też" sobie myśle że jak były tak durne to stały trzeba było nie stać... hak im w smak.

Super. Gadaniem wogole się nie przejmuj..

reklama
Do góry