kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Boże! Ja muszę włosy ufarbować...!
Ale kolejka do MOPSu mnie przeklęła... oczywiście same baby.
Kij im w oko. Się nie przejmuj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże! Ja muszę włosy ufarbować...!
Ale kolejka do MOPSu mnie przeklęła... oczywiście same baby.
Udało się załatwić poza kolejką?Nie. Położyłam się na lewym boku... w MOPSie myślałam że urodzę...
Tak. Weszłam do środka. Kazały mi usiąść bo przede mną była b. otyła kobitka na wózku. No ale ona tylko coś odbierała... W samym MOPS miałam 3 skurcze więc to krzesło było zbawieniem. A na zewnątrz komentarze "ja w ciąży to stałam w kolejkach... ja też" sobie myśle że jak były tak durne to stały trzeba było nie stać... hak im w smak.Udało się załatwić poza kolejką?
To i tak dobrze ze napisałas dziękuję najważniejsze że je i przybiera na wadze trzymaj się i powodzeniaDziecko ma 39cm,waga 1440 po dwoch dobacz 1325, ma hipotrofie chudzinka i spodziectwo do operacji. Lezy na oddziale noworodkowym, szybko nie wyjdziePrzewaznie je mleczko, wiec cos zaczyna tyć-ma juz 1340g. Nie bede juz pisac także życzę wszystkim powodzenia, trzymajcie sie.
Wszystko w pralce oprócz kocyka lulaloveJa wyciagnelam dziaiaj ostatnie rzeczy Malego do prania i chyba przegielam z iloscia, moj minimalizm najwyrazniej zaspal...
Czy wszystko pralyscie w pralce czy niektore rzeczy tez recznie? Troche boje sie zniszczyc tak na samym poczatku.
Tak. Weszłam do środka. Kazały mi usiąść bo przede mną była b. otyła kobitka na wózku. No ale ona tylko coś odbierała... W samym MOPS miałam 3 skurcze więc to krzesło było zbawieniem. A na zewnątrz komentarze "ja w ciąży to stałam w kolejkach... ja też" sobie myśle że jak były tak durne to stały trzeba było nie stać... hak im w smak.
Pierwsze ubranka wyprasuj może a później jak już dziecie będzie nosiło to możesz sobie darować ja uwielbiam nowe pachnące i wyprsowane w szafce idealnie poskladane mniej miejsca zajmują i czekają na tego małego bobasa, fajnie pewnie tak na swoimHej :-) miałam do nadrobienia chyba ze 100 str mnie mniej, bo ciagle ogarniamy mieszkanie, mój S.wraca z pracy to składa meble , mamy też perypetie z tv, zamówiliśmy fachowca, który nic nie poradził , a 80 zł skasował :/ ale wczoraj u mnie progres z wyprawka, zrobiłam 2 prania dla małego tylko tych ubranek, które mam nowe i było tego 4 długie sznurki a mam jesCze chyba 2 kartony ubranek od kuzynki haha ale tak patrzę na te ciuszki i chyba nie będę ich prasować , mama mi to samo mówiła, a ona jest bardzo pedantyczna.
A załatwiłas ten mops? Ja spalam może coś przegapilamZaraz może wleze.. Mg. jeden już brałam... czy nie brałam? Kuffa nie pamiętam.
Szczerze nienawidzę chodzić do MOPSU mam wrażenie że tam takie stado hien alias sępów stoi...Niech się walą. Już widzę jak stały. Jak się złe czujesz to świetnie ze skorzystałas !