reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Właśnie wyszedł do mnie inwestor współpracujący z moim mężem od paru lat. Podobno mąż mnie wychwala pod niebiosa jaka świetna żona , jak tęskni będąc tu i wogole ... taaaa widzę to :) więcej nowości nie powiedział bo to ze mój pracoholik, zajechałby się żeby tylko inwestora nie zawieźć, i ze bardzo sumienny to ja wiem. Może młody będzie miał to po nim. Dziś tez bardzo pracowity dzień ma. Od czwartej nie przestał kopać jeszcze ...

Udało się załatwić poza kolejką?
Tak. Weszłam do środka. Kazały mi usiąść bo przede mną była b. otyła kobitka na wózku. No ale ona tylko coś odbierała... W samym MOPS miałam 3 skurcze więc to krzesło było zbawieniem. A na zewnątrz komentarze "ja w ciąży to stałam w kolejkach... ja też" sobie myśle że jak były tak durne to stały trzeba było nie stać... hak im w smak.

Dziecko ma 39cm,waga 1440 po dwoch dobacz 1325, ma hipotrofie chudzinka i spodziectwo do operacji. Lezy na oddziale noworodkowym, szybko nie wyjdziePrzewaznie je mleczko, wiec cos zaczyna tyć-ma juz 1340g. Nie bede juz pisac także życzę wszystkim powodzenia, trzymajcie sie.
To i tak dobrze ze napisałas dziękuję najważniejsze że je i przybiera na wadze trzymaj się i powodzenia

Tak. Weszłam do środka. Kazały mi usiąść bo przede mną była b. otyła kobitka na wózku. No ale ona tylko coś odbierała... W samym MOPS miałam 3 skurcze więc to krzesło było zbawieniem. A na zewnątrz komentarze "ja w ciąży to stałam w kolejkach... ja też" sobie myśle że jak były tak durne to stały trzeba było nie stać... hak im w smak.

Niech się walą. Już widzę jak stały. Jak się złe czujesz to świetnie ze skorzystałas !

Hej :-) miałam do nadrobienia chyba ze 100 str :D mnie mniej, bo ciagle ogarniamy mieszkanie, mój S.wraca z pracy to składa meble , mamy też perypetie z tv, zamówiliśmy fachowca, który nic nie poradził , a 80 zł skasował :/ ale wczoraj u mnie progres z wyprawka, zrobiłam 2 prania dla małego tylko tych ubranek, które mam nowe i było tego 4 długie sznurki :D a mam jesCze chyba 2 kartony ubranek od kuzynki haha ale tak patrzę na te ciuszki i chyba nie będę ich prasować , mama mi to samo mówiła, a ona jest bardzo pedantyczna.
Pierwsze ubranka wyprasuj może a później jak już dziecie będzie nosiło to możesz sobie darować ja uwielbiam nowe pachnące i wyprsowane w szafce idealnie poskladane mniej miejsca zajmują i czekają na tego małego bobasa, fajnie pewnie tak na swoim

reklama
Do góry