reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@StarAnia - w niedzielę miałam bolesne i regularne co 10 minut, męczyły mnie tak dość długo. A tak to brzuch mi się stawia bezboleśnie od dłuższego czasu.

@ Paulamamula - a co to za spotkanie było?

@GoJ - trzeba było rodzić w MOPSie, może byś miała super dodatkowe świadczenia na dzieciątko :D

Hej :-) miałam do nadrobienia chyba ze 100 str :D mnie mniej, bo ciagle ogarniamy mieszkanie, mój S.wraca z pracy to składa meble , mamy też perypetie z tv, zamówiliśmy fachowca, który nic nie poradził , a 80 zł skasował :/ ale wczoraj u mnie progres z wyprawka, zrobiłam 2 prania dla małego tylko tych ubranek, które mam nowe i było tego 4 długie sznurki :D a mam jesCze chyba 2 kartony ubranek od kuzynki haha ale tak patrzę na te ciuszki i chyba nie będę ich prasować , mama mi to samo mówiła, a ona jest bardzo pedantyczna.

reklama
Do góry