reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A w ogóle p. psychopatka stwierdziła że jestem odnośnie Kacpra b. oschła po tym jak mu zabroni£am brać moją dłoń do buzi i ją ćlumać i podgryzać....
Idiotka. Po pierwsze chyba mam prawo być rozdrażniona a po drugie NIENAWIDZĘ kontaktu fizycznego a już szczególnie ślinienia mnie całowania itp.

Ja też biorę jeden maja się przyzwyczaić nie ma wyjścia kupiłem z tomme tippy
Ja tym razem postawiłam na Avent.
Butelkę jedną małą też z Aventa wzięłam.
Zamierzam karmić piersią ale butla musi być w razie jakbym musiała wyjść na dłużej bez małej. Więc leży na zapas

Ja na wyjście dla kluski mam uszykowane wszystko. Chłop wie gdzie leży, położyłam zresztą na kocyku takim ażurowym który ma wziąć również w razie chłodu.
Dla mnie to mu powiem przez telefon co ma wziąć, w zależności od pogody. Nie będę szykować zestawów. On ogarnięty to nawet sam coś dobierze ;)
Tylko o butach mu przypomnę, żebym w japonkach nie musiała wyjść hehhe

reklama
Do góry