Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W piątek mam gina ale on się tym zajmie? Wolę jego niż kuźwa jeździć do jakiś dermatologow itpTo czekaj na gina a póki co ta maść... to i tydzień może trwać...
Może... wiesz u mnie to było już dawno w obu wypadkach i dwa różne szpitale...Pewnie każdy szpital ma inaczej. U nas bez tego chłop nie wlezie i tyle...
W najgorszym wypadku każe Ci iść do dermatologa czy chirurga natomiast medycyne ogólną miał i powinien ogarnąć ew. coś doradzić.. albo samemu czy położnej zlecić pęknięcie tego..W piątek mam gina ale on się tym zajmie? Wolę jego niż kuźwa jeździć do jakiś dermatologow itp
W piątek mam gina ale on się tym zajmie? Wolę jego niż kuźwa jeździć do jakiś dermatologow itp
Ja tym razem postawiłam na Avent.Ja też biorę jeden maja się przyzwyczaić nie ma wyjścia kupiłem z tomme tippy
Zalecają od 34 tygodnia to mam jeszcze chwilę na zastanowienie się czy to robić.No to witaj w klubie ciekawe czy w ogóle zaczniemy mi.nie zostało za wiele czasu , a Ty z tego co wiem to masz termin pod koniec września [emoji33]