reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny żeby nie było że kogoś chcę obrazić czy coś. Większość list szpitalnych jest na wyrost. Laski pakują milion zbędnych w szpitalu rzeczy. Spakujcie dla siebie to co bierzecie na dwu czy trzy dniowe wyjazdy... No i ważne KUBEK KONIECZNIE I SZTUĆCE polecam na wszelki wypadek rolkę srajtasiemki...

Ja biorę smoka ze wszystkimi miałam, około roku było oduczanie i się zawsze udawało bez problemów, moja siostra nie dała smoka a mały musiał się jakoś uspokajac bo miał potrzebe i ciągnie palca do snu, ja smokiem zawsze przetrzymywalam i było mi łatwiej
Ja smoka do pierwszych ząbków daję ale nigdy nie był mi potrzebny do mniej więcej 3/4tyg.

Ja biorę smoka ze wszystkimi miałam, około roku było oduczanie i się zawsze udawało bez problemów, moja siostra nie dała smoka a mały musiał się jakoś uspokajac bo miał potrzebe i ciągnie palca do snu, ja smokiem zawsze przetrzymywalam i było mi łatwiej
Ja też za każdym razem brałam. Po dwa.
Każdy inny kształt bo nie wiadomo było który podpasuje :D
Heh. Teraz idę twardo z jednym. Musi polubić taki jaki.dostanie bez wybrzydzania ;)

Dziewczyny żeby nie było że kogoś chcę obrazić czy coś. Większość list szpitalnych jest na wyrost. Laski pakują milion zbędnych w szpitalu rzeczy. Spakujcie dla siebie to co bierzecie na dwu czy trzy dniowe wyjazdy... No i ważne KUBEK KONIECZNIE I SZTUĆCE polecam na wszelki wypadek rolkę srajtasiemki...
Ja spakowałam się według swojej intuicji, kubek kawka, herbatka, mleczka małe do Kawki, łyżka widelec talerzyk, wafle ryżowe, jeden kisiel bo można być naprawdę głodnym, papier toaletowy, podkłady, trzy paki podpasek, dwa ręczniki biorę jedne klapki jako też kapcie, nie biorę szlafroka bo go nie lubię, mam jedną koszule bo później umieram się w wygodne luźne spodnie, stanik i bluzkę, kosmetyki mini itd itd

Już mi się foto nie chve robić ale taki granat kolor w środku lekko ocieplony ale nie kombinezon z kapturem taka grubsza bawełna zależy jaka pogoda będzie jak ciepłe najwyżej pod spód tylko body kr rękaw, pakuję też czapkę hihi
Ja mam na wyjście wersję od plus 30 w cieniu do której są dodatki w razie gdyby temp. spadała odpowiednio:portki skary czapa sweterek kombinezon (smykowy pluszowy wersja blue)

reklama
Do góry