reklama
Kasia_tbg
Aktywna w BB
Kurcze a ja mam na razie przygotowane 2, jedną typową "kabinówkę" na kółkach a drugą taką do ręki sportową z Pepco i zastanawiam się jeszcze nad taką malutką na rzeczy małego, żeby były osobno. Niby pobyt w szpitalu krótki ale większość z tych rzeczy strasznie dużo miejsca zajmuje. Macie już spakowane ubranka czy dopakowujecie je w bliżej terminu porodu? Gdzieś kiedyś czytałam, że fajnie jest spakować ubranka takimi zestawami, żeby później łatwo się z torby wyjmowało. Myślałam o spakowaniu ich do takich woreczków strunowych ale jak się okaże, że urodzę w terminie to chyba nie za dobrze żeby one tyle leżały w folii. Jak to robicie?A w ogole chciałam się pochwalić, że moja doula stwierdziła, że mam najmniejsze torby do szpitala jakie widziała (mimo tych ręczników )
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Faktycznie nieładnie jej zrobiła... wiesz nie wiem jakie mama ma włosy na tych jasnych nie będzie znać różnicy natomiast obawiam się tych różowych po tej farbie... spróbujcie sprać farbę tą co ma albo szamponem p. łópieżowym albo z dodatkiem octu i maska potem i tak kilka razy żeby tego różu się jak najwięcej pozbyć i dopiero tego loreala..
To nawet nie różowy to taki kurde wiewiórkowate rudy zapłaciłaP.S. ta fryzjerka też jej układała te włosy?? Mam nadzieję że twoja mama jej nie zapłaciła..?
18grudzien
Dopiero przy przeprowadzce człowiek widzi ile rzeczy gromadzi!! Hihi współczuję Ci bo gorąco, koniec ciąży itp ale już niedługoPierwsza tura rzeczy pojechała. Myślałam, że wszystko spakowałam oprócz kuchni a tu zabrali rzeczy a ja patrzę i dalej w cholerę rzeczy
W ogóle tak się zamachałam pakując i przenosząc te pudła, że aż musiałam zwolnić by nie przesadzić.
I teraz sobie leżę i oglądam serial póki mam wifi
18grudzien
Ubranka na sam koniec pakuję też zestawem np body dl rękaw i polspiochy itp i pajaca takiego na wyjście biorę ale nie taki do spania tylko z kapturem, dla siebie zostały staniki, koszulki i ładowarką na sam koniecKurcze a ja mam na razie przygotowane 2, jedną typową "kabinówkę" na kółkach a drugą taką do ręki sportową z Pepco i zastanawiam się jeszcze nad taką malutką na rzeczy małego, żeby były osobno. Niby pobyt w szpitalu krótki ale większość z tych rzeczy strasznie dużo miejsca zajmuje. Macie już spakowane ubranka czy dopakowujecie je w bliżej terminu porodu? Gdzieś kiedyś czytałam, że fajnie jest spakować ubranka takimi zestawami, żeby później łatwo się z torby wyjmowało. Myślałam o spakowaniu ich do takich woreczków strunowych ale jak się okaże, że urodzę w terminie to chyba nie za dobrze żeby one tyle leżały w folii. Jak to robicie?
Adell1994
Ja tak samo . Praktycznie nie mam zdjęć tylko takie co sama gdzieś tam zrobiłamKurczę a ja z "ciąży" to mam tylko zdjęcia które sama sobie zrobię "do lustra"
Bo chłopu wysyłam czasem.
Mam.dosłownie dwa lub trzy które zrobił mi.ktoś inny i na.którym widać że w ciąży jestem.
To niech w ramach reklamacji każe sobie to poprawić!To nawet nie różowy to taki kurde wiewiórkowate rudy zapłaciła
D
Deleted member 178444
Gość
Ja mam taka malutka walizkę na kółkach plus mała torbę taka jak się bierze na bagaż podręczny do samolotu. Ubranka biorę ze sobą na każdy dzień, bo nie mam fobie i nie dam dziecka ubrać w szpitalne ciuszki [emoji14] tak samo pieluszki moje i generalnie wszystko dla młodego
18grudzien
A teraz moje drogie napiszcie mi to bo oszaleje czy ginekolog zajmuje się tego typu rzeczami co ja mam na tej pipie? Tzn tego syfa /czyraka/cyste itp????? Bo smaruje ta maścia ale ni cholery ujście się nie robi, nie ma kikuta aby wycisnąć aby napecznialy jak cholera i zaczyna boleć mocniej w piątek pokaże go lekarzowi o mam nadzieję się nim zajmie bo do dermatologa nie mam zamiaru iść i mu cipki pokazywać za przeproszeniem! Jezu zawsze coś się przypaleta, to zapewne przez te golenie zebrało się i nie chce wyjść
reklama
JoAnnA250694
Była chciała jej dorobić do tego brązowe pasemka... Zabrałam ją stamtąd bo nie chce żeby jeszcze gorzej zrobili ona w sobotę na wesele idzieTo niech w ramach reklamacji każe sobie to poprawić!