reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W ogóle co do mówienia rodzinie, ze nie chcemy gości itp ( tak w skrócie ) to właśnie dzwoniła do mnie siostra K, że przyjeżdzają dzisiaj koło 22/23 i zostają do czwartku bo ona chce iść na pogrzeb Kory(!)
Mówiłam, że się przeprowadzamy i jutro chcemy spać już na nowym. To pow, że wolałaby tu bo blisko na Powązki (!)
Ja jutro mam rano umówiony spacer z kumpela bo ma jakieś rzeczy dla mnie, a potem mam mani-pedi- hennę i zabiegi nawilżające na ryjek to nie będzie mnie z ponad 3h. Ale oczywiście wygadana jestem na forum a na żywo tzn przez tel pow tylko ,, Ok- to czekamy".

A taki dobry dzień miałam bo i to kino i zakupy sobie poroniłam. I teraz wracam podkurwiona do domu...
Mogłaś dać jej mój nr tel ja bym jej dobitnie powiedziała co Ty:D:D:D jutro masz zaplanowane

reklama
O to termin podobny do mnie tylko że ja cesarka i jakbym miała córkę byłaby właśnie Lilianna
Tak to będzie Damian

Moja mamcia uszyla mi dziś druga pościel dla małego oraz taki organizer na pmapersa, chusteczki, smoczek itp później wam wyślę fajne na rzep i pakuję się do tej torby przy wózku

W ogóle tęsknię już za córkami

Ja jestem w połowie 33 tygodnia i żadnej czkawki jeszcze nie było.

Teraz boję się jechać gdziekolwiek gdzie nie ma wc.. czasami ledwie wyjdę z domu i zaraz czuję że znów musze na kibelek.

Tak piszecie o tych stopach, peelingach, ścieraniu. Nic nie robię ze stopami i mam miękkie i gładkie pięty. Wam tak same z siebie zaczęły twardnieć?
Mi buty robocze zmasakrowały stopy. Narobiło mi się od tego odcisków i dużo zrogowacen. I niby chodzę co jakiś czas (teraz mam hybrydy, więc co 6 tyg. W zimie raz na 3-4 miesiące) bo dalej mi się robią w tych samych miejscach, chociaż z tymi buciorami nic wspólnego nie mam.
A wcześniej też żadnego problemu. Wystarczyło tylko nasmarować kremem, albo balsamem, bo z zasady mam strasznie suchą skórę i koniec było super. :)

reklama
Do góry