reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też się chce umówić jeszcze przed porodem do kosmetyczki.
Żeby mi ładnie stopy wygładziła, skórki uporządkowała i pomalowała na końcu.
Pod.koniec sierpnia muszę termin zaklepać

reklama
Tydzień temu badanie moczu wykazało bakterie nieliczne. Brałam przez 5 dni furaginum i odebrałam właśnie wyniki: bakterie nieliczne, krwinki białe 4 do 6 i ciała ketonowe 5.0, a norma do 0.5 [emoji15] Mam gorsze wyniki niż tydzień temu, a te ciała ketonowe świadczą o tym, że się głodzę: nie (!) albo o problemach z cukrem [emoji27] Już nic nie wiem, tydzień temu u diabetologa byłam i ciał ketonowych nie było.

Ciała ketonowe mogą też być przy biegunice czy wymiotach

Noworodki są bardziej trwałe niż szynszyle :D

Mam dzisiaj tak dość. Brzuch ciągnie w dół, jakby miał zaraz odpaść, młody się rozpycha, a ja chodze za moim starym i żebram, żeby dokończył dzieła i wygonil syna z mojego brzucha [emoji14] jaka ta ciąża jest paskudna, no!
A córa dostała dziś nową pościel. Oczywiście z Elzą - sama wybrała. Czy jest tu ktoś jeszcze, komu Elza z lodówki wyskakuje? :pZobacz załącznik 885722Zobacz załącznik 885723

Mój D uwielbia krainę lodu. Niecuwirzysz że przyszedł że szkoły i zapytał czy może tv. Pozwoliłam 1 film i włączył właśnie frozen .
W ciągu ostatniego miesiąca to już z 5 raz.. lubi też barbie i moanę:)

Ostatnia edycja:
W ogóle co do mówienia rodzinie, ze nie chcemy gości itp ( tak w skrócie ) to właśnie dzwoniła do mnie siostra K, że przyjeżdzają dzisiaj koło 22/23 i zostają do czwartku bo ona chce iść na pogrzeb Kory(!)
Mówiłam, że się przeprowadzamy i jutro chcemy spać już na nowym. To pow, że wolałaby tu bo blisko na Powązki (!)
Ja jutro mam rano umówiony spacer z kumpela bo ma jakieś rzeczy dla mnie, a potem mam mani-pedi- hennę i zabiegi nawilżające na ryjek to nie będzie mnie z ponad 3h. Ale oczywiście wygadana jestem na forum a na żywo tzn przez tel pow tylko ,, Ok- to czekamy".

A taki dobry dzień miałam bo i to kino i zakupy sobie poroniłam. I teraz wracam podkurwiona do domu...

Mój D uwielbia krainę lodu. Niecuwirzysz że przyszedł że szkoły i zapytał czy może tv. Pozwoliłam 1 film i włączył właśnie frozen .
W ciągu ostatniego miesiąca to ja z 5 raz.. lubi też barbie i moanę:)

Ale pościel ma z zygzakiem, samolotami, ta rybka pomarańczowa i gwiezdnymi wojnami..

reklama
Do góry