reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To chyba normalne . Ja wczoraj wychodzę z domu i miałam w ręku kluczyki do samochodu i zamykam drzwi od pokoju i naciskam na pilocie zamykanie :D i tak sobie sama myślę co ja robię :p

Ja notorycznie zamykam (próbuje ) dom kluczem od auta a auto otwieram pilotem od bramy. Wczoraj to wogole byłam pewna ze zostawiłam klucze w aucie u mechanika i będę musiała z wejściem czekać na męża. Nawet nie pamiętałam kiedy spakowałam wszystko z auta ...

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Trzeba się skupiać na tych dobrych stronach.
Dokładnie tak myślę

Mam auto
Zawieść się mogę. Nie jestem pierworodka że aż tyle potrzebuje wsparcia [emoji6]
Wrócić też potrafię....

Mąż w tym czasie pracować też może.
Najbardziej problematyczne to to,że starsze dzieci do szkoły wybrać rano potrzeba.....he he ale w sumie to i u mojej mamy mogą być ten tydzień.bus spód domu zabierze i przywiezie [emoji6]

Dokładnie tak myślę

Mam auto
Zawieść się mogę. Nie jestem pierworodka że aż tyle potrzebuje wsparcia [emoji6]
Wrócić też potrafię....

Najbardziej problematyczne to to,że starsze dzieci do szkoły wybrać rano potrzeba.....he he ale w sumie to i u mojej mamy mogą być ten tydzień.bus spód domu zabierze i przywiezie [emoji6]

Lubię takie samodzielne kobitki. Podoba mi się Twoje podejście [emoji106][emoji106][emoji106]

Dokładnie tak myślę

Mam auto
Wrócić też potrafię....

Kurcze zawieź się to jeszcze dla mnie spoko. Ale dasz rade później z noworodkiem po cc? W sensie zanieść w nosidełku do auta i potem jeszcze prowadzic...
Ja bym chyba nie dala rady... Ale może ja słaba jestem. Bo moim cc ledwo do mieszkania woazlam na 2 piętro...

Ja notorycznie zamykam (próbuje ) dom kluczem od auta a auto otwieram pilotem od bramy. Wczoraj to wogole byłam pewna ze zostawiłam klucze w aucie u mechanika i będę musiała z wejściem czekać na męża. Nawet nie pamiętałam kiedy spakowałam wszystko z auta ...

Ja przedkładają zamiast wbijać kod to wbijam Pin od karty :)

reklama
Ja przedkładają zamiast wbijać kod to wbijam Pin od karty :)

Ja kiedyś do szkoły po dzieci pojechałam z pilotem od tv w torebce zamiast tel. Chce zobaczyć ile do dzwonka - otwieram torbę a tam pilot[emoji23]. Kody na szczęście i hasła mamy wszędzie takie same bo inaczej to ciagle coś byłoby zablokowane ...

Do góry