reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To chyba normalne . Ja wczoraj wychodzę z domu i miałam w ręku kluczyki do samochodu i zamykam drzwi od pokoju i naciskam na pilocie zamykanie :D i tak sobie sama myślę co ja robię :p

Ja notorycznie zamykam (próbuje ) dom kluczem od auta a auto otwieram pilotem od bramy. Wczoraj to wogole byłam pewna ze zostawiłam klucze w aucie u mechanika i będę musiała z wejściem czekać na męża. Nawet nie pamiętałam kiedy spakowałam wszystko z auta ...

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Trzeba się skupiać na tych dobrych stronach.
Dokładnie tak myślę

Mam auto
Zawieść się mogę. Nie jestem pierworodka że aż tyle potrzebuje wsparcia [emoji6]
Wrócić też potrafię....

Mąż w tym czasie pracować też może.
Najbardziej problematyczne to to,że starsze dzieci do szkoły wybrać rano potrzeba.....he he ale w sumie to i u mojej mamy mogą być ten tydzień.bus spód domu zabierze i przywiezie [emoji6]

Dokładnie tak myślę

Mam auto
Zawieść się mogę. Nie jestem pierworodka że aż tyle potrzebuje wsparcia [emoji6]
Wrócić też potrafię....

Najbardziej problematyczne to to,że starsze dzieci do szkoły wybrać rano potrzeba.....he he ale w sumie to i u mojej mamy mogą być ten tydzień.bus spód domu zabierze i przywiezie [emoji6]

Lubię takie samodzielne kobitki. Podoba mi się Twoje podejście [emoji106][emoji106][emoji106]

Dokładnie tak myślę

Mam auto
Wrócić też potrafię....

Kurcze zawieź się to jeszcze dla mnie spoko. Ale dasz rade później z noworodkiem po cc? W sensie zanieść w nosidełku do auta i potem jeszcze prowadzic...
Ja bym chyba nie dala rady... Ale może ja słaba jestem. Bo moim cc ledwo do mieszkania woazlam na 2 piętro...

Ja notorycznie zamykam (próbuje ) dom kluczem od auta a auto otwieram pilotem od bramy. Wczoraj to wogole byłam pewna ze zostawiłam klucze w aucie u mechanika i będę musiała z wejściem czekać na męża. Nawet nie pamiętałam kiedy spakowałam wszystko z auta ...

Ja przedkładają zamiast wbijać kod to wbijam Pin od karty :)

reklama
Ja przedkładają zamiast wbijać kod to wbijam Pin od karty :)

Ja kiedyś do szkoły po dzieci pojechałam z pilotem od tv w torebce zamiast tel. Chce zobaczyć ile do dzwonka - otwieram torbę a tam pilot[emoji23]. Kody na szczęście i hasła mamy wszędzie takie same bo inaczej to ciagle coś byłoby zablokowane ...

Do góry