Nie wciskam się do 12 sierpniaJa pierdziele teraz czytam... GOJ, a Tobie dawno nikt w tyłek nie dał?! Jedna wciskająca się w kolejkę wytrzymam, ale dwie to przegięcie!
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Właśnie jak pokazywałas swoją torbę do szpitala to miałam myśli że po co tyle ręczników u ciebie??!!?Katarzyno, co to ma znaczyć? Co to za wciskanie się w kolejkę? [emoji14]
Btw 4 cm, no nieźle, to Ty wejdziesz na porodówkę i po prostu wyplujesz to dziecko [emoji14]
U mnie była doula dzisiaj, dlatego znowu nie miałam czasu. Podpiela mi tensa, nauczyła Przemka jak go podpiąć, mnie obsługi, więc jestem zabezpieczona przed bólem posmialismy się (no dobra, głównie oni się śmiali) z ilości ręczników w mojej torbie i ogolnie było fajnie a wszystko obgadalismy już do konca, także jest dobrze. W czwartek ciążę będę miała donoszona, także mogę rodzić bez obaw, byle tylko Miłosz zechciał wyjść
kasiaczek89pl
K..a dziś coś w powietrzu chyba wisi... Przed chwilą jakiś chłopiec płakał przez Bartka teraz Kacper przez kogoś wyje... zaraz mnie szlag też teafi!
Bierz ich do domu i z głowy co się masz wkurzać. A wcześniej o co poszło ?
18grudzien
No ale 12 to lada dzień kobiety!Nie wciskam się do 12 sierpnia
JoAnnA250694
Jezu ja pamiętam punkt 19 zawsze miałam być w domu a wszystkie dzieci na osiedlu się bawiły a ja tak leżałam oglądałam ta dobranockę i płakałam [emoji38]ale teraz inne czasy ja do zerówki grysik jadłam [emoji29]Bierz ich do domu i z głowy co się masz wkurzać. A wcześniej o co poszło ?
18grudzien
Stąd moja aluzja żeby ich już spać położyć albo chociaż do domu zawołaćOoo awantura na 101 fajerek. A pier...le. Już się nie wtrącam... bo potem ja wychodzę na tym jak zabłocki....
kasiaczek89pl
O Jezu wewnętrzne , zewnętrzne ja nie wiem o co chodzi ?
Zewnątrz to szyjka to co możesz zmacac przez pochwę i tam się robi zewnętrzne. Wewnętrzne od strony dziecka od wewnątrz macicy się rozłazi szyjka i robi się taki lej gdzie powoli wciska się pęcherz płodowy wraz z dzieckiem. To tylko na usg zobaczy Tak mi to tłumaczono
Paulamamula
No to teraz się oszczędzaj tydzień . A później to już z górkiMłody ogólnie ok i ma już 2900 ale żeby nie mówili ze wcześniak to mówi ze z tydz. Wg niego zaczynam jutro 36 tydz. I pasuje tydz żeby był w 37 i według niego będzie w terminie.
JoAnnA250694
Hmm ja nawet tego zewnętrznego bym nie zbadała chyba bym nic z tego nie wiedziałaZewnątrz to szyjka to co możesz zmacac przez pochwę i tam się robi zewnętrzne. Wewnętrzne od strony dziecka od wewnątrz macicy się rozłazi szyjka i robi się taki lej gdzie powoli wciska się pęcherz płodowy wraz z dzieckiem. To tylko na usg zobaczy Tak mi to tłumaczono
reklama
18grudzien
Wcale nie inne czasy ja swoje dzieci wołam o 19 a o 20 już są w łóżkach z reguły dwójka już śpi jedna z Córek zasypiam ciut dłużej i powiem Ci ze oni się nie awanturuja nawet, zima o 19 są w łóżkach małego co się urodzi kapanie będzie o 19 i też spać tylko że my rani wstajemy zresztą w roku szkolnym i tak trzeba wstaćJezu ja pamiętam punkt 19 zawsze miałam być w domu a wszystkie dzieci na osiedlu się bawiły a ja tak leżałam oglądałam ta dobranockę i płakałam [emoji38]ale teraz inne czasy ja do zerówki grysik jadłam [emoji29]