reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
BTW. 2h 20 skurczy z tendencją "boli coraz bardziej" także zaliczam kąpiel CIEPŁĄ... stary kazał przygotować listę braków w torbie i spakować ją... wyjdę z wanny przeprasuję kilka rzeczy dla małego do torby i coś tam do niej spakuję bo tak zlewałam zlewałam a to chyba już czas być poważnym w tej kwestii.
Wkoncu

A antybiotyk ile jeszcze masz ? Dożylnie ?Bo ja bym przedzwoniła do swojej lek czy widzi przeciwskazania medyczne do wypisu na zadanie ...więcej chyba załatwisz na własna rękę jak tam.
Jeszcze jutro. Jeśli będzie ten sam pan doktor , to wychodzę na 100 procent. Bez żadnej dyskusji z nim. Nie bedentracila nerwów. Jutro zadzwonię do mojej prowadzącej, bo ma cały dzień pacjentów dziś.

Mnie też od paru dni boli i też usłyszałam, że fizjologicznie też wszystkie stawy miednicy się luzują i może troche pobolewać. Mi najgorzej wsiąść do auta [emoji23]

Szkoda, że musisz się denerwować i użerać z takimi konowałami.

O dzięki za info. Zerknę później. Mam na 56 jedno body i ze dwa pajace i może jednak dokupię ze dwie-trzy sztuki, bo mam takie jakieś lęki, że się krótka Mała urodzi i nie będę miała w co ją ubrać [emoji23]
I tylko tyle na 56?hihi faktycznie może być mało

Jeszcze jutro. Jeśli będzie ten sam pan doktor , to wychodzę na 100 procent. Bez żadnej dyskusji z nim. Nie bedentracila nerwów. Jutro zadzwonię do mojej prowadzącej, bo ma cały dzień pacjentów dziś.

Bardzo mądrze to obmyslilas. Jak weźmiesz antybiotyk ostatni i będziesz wiedziała ze Twoja lek nie widzi przeciwwskazań to wychodź.To Twoje prawo. Szkoda nerwow. A ogarniesz sobie dermatologa i nie będziesz zmuszona słuchać tych głupich docinków.

reklama
Dziś mam jakąś dziwną położna. Obudzila nas o 7 po badaniach i kazlaa nam sprzątać. Obchód był prawie o 10. Potem robiła mi ktg i stwierdziła ,że tam gdzie mam tłuszcz nie przyłoży mi tego kółka z żelem od ktg. Mówi do mnie no droga panno ! I podpytuje ile ja ważę . Jak by ją coś obchodziło. Inne położne przykładały tam gdzie mam tłuszczyk i trwało to sekundę , każda się dziwi , że tyle mogę ważyć.
Pytam się czy będę miała jeszcze jakieś badania ? A co by pani chciała ??? Ani w bobra dobrze nikt nie zajrzy ,czy coś się zmienia , ani czy stan zapalny znikną. Jak wyjdę. Pojadę sama na badania krwi i niech sprawdza.
Przeciez ty w ogóle gruba nie jesteś! Personel nie ma prawa oceniać cię po wyglądzie i dogadywać!!! Jezu a jaki ja mam tłuszcz! Dziś w laboratorium przepuszczali ciężarna to i ja pytam czy też mogę a wszyscy to Pani też w ciąży??? Czujecie? Myśleli że taka gruba jestem Jezu musiałam im książeczke pokazać maskarka

Do góry