kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja nie mam tego jako app tylko z tel przez chroma wchodzę i... taaaak..
Ja mam aplikacje. I ni mom ocen i dobrze mi z tym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadkuDziewczyny... Nie wiem czy gdzies przeoczyłam czy nie było...
Ktoś wie jak tam u @Marilyn Monroe??
Hahaha w tym śnie to wy dwie się głównie bawiłyście ja patrzyłamPrzepraszam bardzo, ale to nie my mamy lesbijskie sny o trójkącie z nami w roli głównej [emoji14]
No to kurczę nic nie piszesz a my tu się zamartwiamy i @wojtyśka. z piedestału na drugie miejsce musimy zrzucić.U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Cudownie! Jak maleństwo?U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Dziś mam jakąś dziwną położna. Obudzila nas o 7 po badaniach i kazlaa nam sprzątać. Obchód był prawie o 10. Potem robiła mi ktg i stwierdziła ,że tam gdzie mam tłuszcz nie przyłoży mi tego kółka z żelem od ktg. Mówi do mnie no droga panno ! I podpytuje ile ja ważę . Jak by ją coś obchodziło. Inne położne przykładały tam gdzie mam tłuszczyk i trwało to sekundę , każda się dziwi , że tyle mogę ważyć.
Pytam się czy będę miała jeszcze jakieś badania ? A co by pani chciała ??? Ani w bobra dobrze nikt nie zajrzy ,czy coś się zmienia , ani czy stan zapalny znikną. Jak wyjdę. Pojadę sama na badania krwi i niech sprawdza.
Ale i ja zauważyłam po twoich wpisach tu że coś jest na rzeczy... a mam taki dar mhmm współodczuwania(?)