RooibosGirl
Fanka BB :)
Dziewczyny a u Was jest upał czy też tak cudnie chłodno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@kasiaczek89pl melduje się w dwupaku.
Dzis raczej kiepski dzień, w zasadzie przeleżałam cały :/ dźga mnie w kroczu przy chodzeniu, a najbardziej jak leżę i mam się przekręcić na drugi bok.
I jakoś tak duszno, ciężko się oddycha mimo tego że chłodniej.
Stwierdzilam że pooszczedzam się troche do środowej wizyty. Zobaczymy co tam u mnie się dzieje.
Ja chyba przesiliłam organizm i za kare spuchly :/ dopiero od piątku mam problem i w ogóle mi się to nie podoba zwłaszcza jak pomyślę że to może się utrzymać do porodu. W piątek nagle waga skoczyła 2 kg w górę i nie chce opaść czyli pewnie woda :/ a ja zaczęłam czuć się ciężka jak czołg.
Jutro wreszcie mam wizytę u lekarza! Może mała zlituje się i tym razem pokaze buźkę
Mi niby chłodno,ale okna od zachodu to inaczej temperatury odczuwamy póki słońce z 2 strony....Chyba chłodniej ale jeszcze leżę to nie powiem na 100%
Ja cale zycie spalam na brzuchu, teraz moj kregoslup nieraz blaga o chociaz chwile wyprostowania sie. jak juz mam kryzys pod tym wzgledem, to zwijam sobie moja poduche w takiego rogala z dziurka na brzuch, podkladam poduszke i klade sie w tym, zeby chociaz na chwile odciazyc plecy spac bym sie tak nie odwazyla, ale na chwile sie polozyc to spora ulga
Biedne jestescie z tymi stopami, mi na szczescie nawet przy tych najwiekszych upalach nie puchna.
A co do porodu to teraz czuje takie pomieszane podekscytowanie z przerazeniem, nie wiem co silniejsze to juz tak blisko!
ide dzisiaj na badanie przeplywow, ciekawe ile malutki juz wazy
Milego dnia wszystkim!
Kasia kiedy ten twój lekarz?Wstałam. Bober kłuł niemiłosiernie, młody się pchał chyba ustawić w pozycji do wyjścia. Czułam ze mi bobra rozerwie i bliznę po operacji. Brzuch się obniżył i ta blizna boli. Dół brzucha i plecy tez. Jedyny plus ze chyba coś chłodniej jest ...
Ja chyba przesiliłam organizm i za kare spuchly :/ dopiero od piątku mam problem i w ogóle mi się to nie podoba zwłaszcza jak pomyślę że to może się utrzymać do porodu. W piątek nagle waga skoczyła 2 kg w górę i nie chce opaść czyli pewnie woda :/ a ja zaczęłam czuć się ciężka jak czołg.
Jutro wreszcie mam wizytę u lekarza! Może mała zlituje się i tym razem pokaze buźkę