reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Sławka to czeka ciężka i trudna praca nad relacjami z dziećmi. To co B. dziś wyprawia i jak się odnosi to szok... skutecznie prowokując S. więc mam cyrk... choć w sumie rozumiem B. i stoję bardziej po jego stronie.

reklama
Ja też już zalegam ale muszę po arbuza skoczyć :D
Taki spokój z jednym dzieckiem, mniej jedzenia schodzi, mniej sprzątania i prania i w ogóle mniej gotowania bo my w tyg sami a już w czwartek wracają glodomory zwala mi tonę prania i po ciszy i spokoju będzie, kolejny spokój 3 września już zabieramy ręce na te cicha spokojna kawkę w samotności Ehhhh, ale w sumie życie bez dzieci to beznadzieja wiec cieszę się co mam hihi

W Piątek lekarz mówię do M dawaj trzeba ogolic co nieco więc ten tego jestem już Łysa :tak::biggrin2::p

Helenka też mam takie objawy jak wyjdę gdzieś połazić :/
Ja w zasadzie nie wychodzę na spacery czy dłuższe trasy bo tak mam już jakiś czas.
Ale dziś chłodniej było.....myślę jadę z nimi....taaaaak chłodniej...pod wentylatorem chłodniej w jadącym naucie z otwartymi oknami chłodno....ale w parku mierzy kramami......
Mam za swoje

A jak tam wogole dziś z Twoim?
Tłumaczę idiocie że to że przyjechał i był na rowerze po. Rennie w aptece to nie wszystko czego oczekuję. Szczególnie że poza tym to siedzi lub leży i wymaga obsługi... jakbym miała mało do roboty... A dziś jestem taka wyzuta z energii i sił fizycznych a Miki napiernicza tak jakby miał z 10 nóg co najmniej...

Tłumaczę idiocie że to że przyjechał i był na rowerze po. Rennie w aptece to nie wszystko czego oczekuję. Szczególnie że poza tym to siedzi lub leży i wymaga obsługi... jakbym miała mało do roboty... A dziś jestem taka wyzuta z energii i sił fizycznych a Miki napiernicza tak jakby miał z 10 nóg co najmniej...

To już mógłby coś pomoc ...

reklama
Ja też już zalegam ale muszę po arbuza skoczyć :D
Taki spokój z jednym dzieckiem, mniej jedzenia schodzi, mniej sprzątania i prania i w ogóle mniej gotowania bo my w tyg sami a już w czwartek wracają glodomory zwala mi tonę prania i po ciszy i spokoju będzie, kolejny spokój 3 września już zabieramy ręce na te cicha spokojna kawkę w samotności Ehhhh, ale w sumie życie bez dzieci to beznadzieja wiec cieszę się co mam hihi

W Piątek lekarz mówię do M dawaj trzeba ogolic co nieco więc ten tego jestem już Łysa :tak::biggrin2::p
Ja to taka małpka jestem, że do piątku to znowu gąszcz by był [emoji23]

Do góry