reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Sławka to czeka ciężka i trudna praca nad relacjami z dziećmi. To co B. dziś wyprawia i jak się odnosi to szok... skutecznie prowokując S. więc mam cyrk... choć w sumie rozumiem B. i stoję bardziej po jego stronie.

reklama
Ja też już zalegam ale muszę po arbuza skoczyć :D
Taki spokój z jednym dzieckiem, mniej jedzenia schodzi, mniej sprzątania i prania i w ogóle mniej gotowania bo my w tyg sami a już w czwartek wracają glodomory zwala mi tonę prania i po ciszy i spokoju będzie, kolejny spokój 3 września już zabieramy ręce na te cicha spokojna kawkę w samotności Ehhhh, ale w sumie życie bez dzieci to beznadzieja wiec cieszę się co mam hihi

W Piątek lekarz mówię do M dawaj trzeba ogolic co nieco więc ten tego jestem już Łysa :tak::biggrin2::p

Helenka też mam takie objawy jak wyjdę gdzieś połazić :/
Ja w zasadzie nie wychodzę na spacery czy dłuższe trasy bo tak mam już jakiś czas.
Ale dziś chłodniej było.....myślę jadę z nimi....taaaaak chłodniej...pod wentylatorem chłodniej w jadącym naucie z otwartymi oknami chłodno....ale w parku mierzy kramami......
Mam za swoje

A jak tam wogole dziś z Twoim?
Tłumaczę idiocie że to że przyjechał i był na rowerze po. Rennie w aptece to nie wszystko czego oczekuję. Szczególnie że poza tym to siedzi lub leży i wymaga obsługi... jakbym miała mało do roboty... A dziś jestem taka wyzuta z energii i sił fizycznych a Miki napiernicza tak jakby miał z 10 nóg co najmniej...

Tłumaczę idiocie że to że przyjechał i był na rowerze po. Rennie w aptece to nie wszystko czego oczekuję. Szczególnie że poza tym to siedzi lub leży i wymaga obsługi... jakbym miała mało do roboty... A dziś jestem taka wyzuta z energii i sił fizycznych a Miki napiernicza tak jakby miał z 10 nóg co najmniej...

To już mógłby coś pomoc ...

reklama
Ja też już zalegam ale muszę po arbuza skoczyć :D
Taki spokój z jednym dzieckiem, mniej jedzenia schodzi, mniej sprzątania i prania i w ogóle mniej gotowania bo my w tyg sami a już w czwartek wracają glodomory zwala mi tonę prania i po ciszy i spokoju będzie, kolejny spokój 3 września już zabieramy ręce na te cicha spokojna kawkę w samotności Ehhhh, ale w sumie życie bez dzieci to beznadzieja wiec cieszę się co mam hihi

W Piątek lekarz mówię do M dawaj trzeba ogolic co nieco więc ten tego jestem już Łysa :tak::biggrin2::p
Ja to taka małpka jestem, że do piątku to znowu gąszcz by był [emoji23]

Do góry