reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ja też już zalegam ale muszę po arbuza skoczyć
Taki spokój z jednym dzieckiem, mniej jedzenia schodzi, mniej sprzątania i prania i w ogóle mniej gotowania bo my w tyg sami a już w czwartek wracają glodomory zwala mi tonę prania i po ciszy i spokoju będzie, kolejny spokój 3 września już zabieramy ręce na te cicha spokojna kawkę w samotności Ehhhh, ale w sumie życie bez dzieci to beznadzieja wiec cieszę się co mam hihi
W Piątek lekarz mówię do M dawaj trzeba ogolic co nieco więc ten tego jestem już Łysa
Taki spokój z jednym dzieckiem, mniej jedzenia schodzi, mniej sprzątania i prania i w ogóle mniej gotowania bo my w tyg sami a już w czwartek wracają glodomory zwala mi tonę prania i po ciszy i spokoju będzie, kolejny spokój 3 września już zabieramy ręce na te cicha spokojna kawkę w samotności Ehhhh, ale w sumie życie bez dzieci to beznadzieja wiec cieszę się co mam hihi
W Piątek lekarz mówię do M dawaj trzeba ogolic co nieco więc ten tego jestem już Łysa
helenka_22
Ja w zasadzie nie wychodzę na spacery czy dłuższe trasy bo tak mam już jakiś czas.Helenka też mam takie objawy jak wyjdę gdzieś połazić :/
Ale dziś chłodniej było.....myślę jadę z nimi....taaaaak chłodniej...pod wentylatorem chłodniej w jadącym naucie z otwartymi oknami chłodno....ale w parku mierzy kramami......
Mam za swoje
kasiaczek89pl
Sławka to czeka ciężka i trudna praca nad relacjami z dziećmi. To co B. dziś wyprawia i jak się odnosi to szok... skutecznie prowokując S. więc mam cyrk... choć w sumie rozumiem B. i stoję bardziej po jego stronie.
A jak tam wogole dziś z Twoim?
kasiaczek89pl
@Aniabrz
Gratuluję synia
My byliśmy od 14 do teraz na Jarmarku. Schodziłam kramy. Brzuch twardnieje... W kroczu kuje...
Leżę z kotem.
Zaraz mąż doniesie bule z masłem i dżemem i kubek mleka mmmmm pojem sobie
Ja byłam w zoo polazilam. Plecy bolą i nogi.
Tłumaczę idiocie że to że przyjechał i był na rowerze po. Rennie w aptece to nie wszystko czego oczekuję. Szczególnie że poza tym to siedzi lub leży i wymaga obsługi... jakbym miała mało do roboty... A dziś jestem taka wyzuta z energii i sił fizycznych a Miki napiernicza tak jakby miał z 10 nóg co najmniej...A jak tam wogole dziś z Twoim?
Macie tam ZOO?Ja byłam w zoo polazilam. Plecy bolą i nogi.
kasiaczek89pl
Tłumaczę idiocie że to że przyjechał i był na rowerze po. Rennie w aptece to nie wszystko czego oczekuję. Szczególnie że poza tym to siedzi lub leży i wymaga obsługi... jakbym miała mało do roboty... A dziś jestem taka wyzuta z energii i sił fizycznych a Miki napiernicza tak jakby miał z 10 nóg co najmniej...
To już mógłby coś pomoc ...
reklama
Ja to taka małpka jestem, że do piątku to znowu gąszcz by był [emoji23]Ja też już zalegam ale muszę po arbuza skoczyć