No więc właśnie. Szukam gumowego młotka by. mu wbić do łba.To już mógłby coś pomoc ...
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja to taka małpka jestem, że do piątku to znowu gąszcz by był [emoji23]
No ja wczoraj ogarnelam a do piątkowej wizyty to będzie masakra już [emoji23]
kasiaczek89pl
No więc właśnie. Szukam gumowego młotka by. mu wbić do łba.
Moim zdaniem jak nie pracuje od paru dni to spokojnie mógłby robić niektóre rzeczy za Ciebie. Albo wręcz większość. Zwłaszcza ze Go nie było pare dni i Tobie się należy odpoczynek teraz ....
kasiaczek89pl
Macie tam ZOO?
W Krakowie byłam. Bo ja spod Tarnowa, 80-90 km mam ale autostrada to nie tak długo schodzi.
kasiaczek89pl
@StarAnia zyjesz?
Odpoczywa pewnie ...
KINDERBUENOO88
Ja to taka małpka jestem, że do piątku to znowu gąszcz by był [emoji23]
Ja wychodzę z założenia, że jak ja nie widzę co tam się na dole dzieje, to nie ma problemu
No to wbijam mu to do bani że nie to że oddycha tym samym powietrzem mi potrzebne ino żebym ja mogła leżeć a on reszta - no dobra poza kuchnią bo tam wolę go nie widzieć...Moim zdaniem jak nie pracuje od paru dni to spokojnie mógłby robić niektóre rzeczy za Ciebie. Albo wręcz większość. Zwłaszcza ze Go nie było pare dni i Tobie się należy odpoczynek teraz ....
kasiaczek89pl
Ja wychodzę z założenia, że jak ja nie widzę co tam się na dole dzieje, to nie ma problemu
No ja nie widzę. Nie ma opcji zobaczyć ... chyba ze w lustrze
Ja też... stąd u mnie futroJa wychodzę z założenia, że jak ja nie widzę co tam się na dole dzieje, to nie ma problemu
reklama
kasiaczek89pl
No to wbijam mu to do bani że nie to że oddycha tym samym powietrzem mi potrzebne ino żebym ja mogła leżeć a on reszta - no dobra poza kuchnią bo tam wolę go nie widzieć...
A wcześniej tez był taki ? Bo jak był to teraz ciężko mu będzie pewnie wbić ... ale na logikę by to wziął i pomyślał ze Ty nie masz siły na porządki obsługiwanie i wszystko mieć na głowie. Ja się dziś nie spinam. Zlewam. Jakoś taki humor mam nieobecny. Nawet mi się gadać nie chce. Chłop mimo ze się stara to działa mi na nerwy... pojechał do sklepu młode u siebie to odpocznę coś.