reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No i trzaslam :-D synis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy :-D 3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej

Gratulacje! Wszystkiego dobrego!

reklama
Napisała do mnie kumpela, czy mój ex mąż ma teraz dziewczynę blondynkę. A że jestem w temacie bo mi się na instagramie kiedyś wyświetliła to potwierdziłam. I ona do mnie, że są razem z nimi w tym samym hotelu w Bulgarii(!) szok jaki ten świat jest mały.
Ona nie była pewna czy to on bo go widziała ostatni raz na naszym ślubie :p

Obczailam sobie to dziewczę. Śliczna, szczuplutka dziewczyna. Aż mi smutno, że ładuje się w taki patologiczny związek. Bo on to przemocowiec do tego uzależnieniowiec choć nie pije dalej.w sumie nieważne. Ale zaszokowała mnie tym, pod tym względem, że świat taki mały :)

Napisała do mnie kumpela, czy mój ex mąż ma teraz dziewczynę blondynkę. A że jestem w temacie bo mi się na instagramie kiedyś wyświetliła to potwierdziłam. I ona do mnie, że są razem z nimi w tym samym hotelu w Bulgarii(!) szok jaki ten świat jest mały.

Obczailam sobie to dziewczę. Śliczna, szczuplutka dziewczyna. Aż mi smutno, że ładuje się w taki patologiczny związek. Bo on to przemocowiec do tego uzależnieniowiec choć nie pije dalej.w sumie nieważne. Ale zaszokowała mnie tym, pod tym względem, że świat taki mały :)
No mały. Łatwiej spotkać znajomego poza miejscem zamieszkania niż na osiedlu. My kiedyś w Sudetach spotkaliśmy dziewczynę z która mieszkamy po dwóch różnych stronach tej samej ulicy i tak że do tych Sudet to nie widziałam jej z 8 lat i od Sudet też nie ;)

Szkoda dziewczyny ... a ze świat mały to od zawsze wiadomo...

reklama
Do góry