Ja?? Ja normalnie 38 a teraz to chyba XXXXXXXLGoj jaki masz rozmiar? Ciuchy dla malucha już mam naszykowane dla ciebie. Odezwę się jutro do ciebie w wiadomości prywatnej ustalimy szczegóły dostawy
reklama
Za rok będziesz miała 10/11 msc dziecko to już łatwiej.Dobranoc i ode mnie
Właśnie wróciłam z super koncertu i trzeba się wyspać, jutro się zbieramy. Cieszę się, że przyjechałam choć szczerze Wam powiem, że na dłużej niż dwa dni nie dałabym rady. A najbardziej zastanawia mnie myśl jak rozwiążemy to za rok
A teraz jak tak sobie leżę i myśle to marzy mi się wrócić i prac i prasować ubranka dla małego
U
użytkownik 180176
Gość
W ciąży tak ))A to Twój pierwszy pobyt w szpitalu ?
Byłam już nie raz , ale hormony swoje robią . I to taka pierwsza rozłąka z mężem. Chyba najbardziej z tego powodu płakałam ))
Berek.
Tym razem burza nie ominęła Mokotowa. Waliło. Grzmiało. Lało. Równo. Musiałam o 6:30 zamknąć okno bo mnie deszcz olewał
A teraz chłodno miło...
Wstałam z zaropiałym okiem. Mam nadzieję że to tylko zatarłam jakoś bo mam skłonność do zapalenia spojówek a wolałabym uniknąć
Miki się pcha jak to rano... ma chłopak talent.
@martabunia. to tylko zapalenie pęcherza? Od tego się nie puchnie. Co do rodzenia... ja K. rodziłam w 40tc i też byłam dłużej w szpitalu więc nie tyle tc co stan zdrowia dziecka i matki ma wpływ na pobyt i nikt gwarancji nie da że rodząc w 40tc będzie się 2dni.
Tym razem burza nie ominęła Mokotowa. Waliło. Grzmiało. Lało. Równo. Musiałam o 6:30 zamknąć okno bo mnie deszcz olewał
A teraz chłodno miło...
Wstałam z zaropiałym okiem. Mam nadzieję że to tylko zatarłam jakoś bo mam skłonność do zapalenia spojówek a wolałabym uniknąć
@martabunia. to tylko zapalenie pęcherza? Od tego się nie puchnie. Co do rodzenia... ja K. rodziłam w 40tc i też byłam dłużej w szpitalu więc nie tyle tc co stan zdrowia dziecka i matki ma wpływ na pobyt i nikt gwarancji nie da że rodząc w 40tc będzie się 2dni.
Kacper robi tosty na śniadanie... dla wszystkich i był z psem. Chyba się przejął jak mu wczoraj wypomniałam że mu tylko zabawa w głowie i nic w domu nie robi.
A dla mnie tosty dziś jak znalazł bo mam mega biegunkę i nie wiem po czym...
U
użytkownik 180176
Gość
Nie napisałam że puchne od pęcherza.Berek.
A teraz chłodno miło...
Zapalenie dróg moczowych i mieszków włosowych. Tymi obrzękami i opuchlizna interesuje się tylko moja pani doktor, tzn tym zatrzymaniem wody. Żaden inny lekarz nie zwraca na to uwagi .
RooibosGirl
Fanka BB :)
Jak ja byłam mała to najbardziej działało na mnie to że pies się męczyKacper robi tosty na śniadanie... dla wszystkich i był z psem. Chyba się przejął jak mu wczoraj wypomniałam że mu tylko zabawa w głowie i nic w domu nie robi.
reklama
Na K. to nie działa... on nie ma takiej wyobraźni...Jak ja byłam mała to najbardziej działało na mnie to że pies się męczy