reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dobranoc i ode mnie :)

Właśnie wróciłam z super koncertu i trzeba się wyspać, jutro się zbieramy. Cieszę się, że przyjechałam choć szczerze Wam powiem, że na dłużej niż dwa dni nie dałabym rady. A najbardziej zastanawia mnie myśl jak rozwiążemy to za rok :):)

A teraz jak tak sobie leżę i myśle to marzy mi się wrócić i prac i prasować ubranka dla małego:):)
Za rok będziesz miała 10/11 msc dziecko to już łatwiej.

Berek.
Tym razem burza nie ominęła Mokotowa. Waliło. Grzmiało. Lało. Równo. Musiałam o 6:30 zamknąć okno bo mnie deszcz olewał ;)
A teraz chłodno miło...

Wstałam z zaropiałym okiem. Mam nadzieję że to tylko zatarłam jakoś bo mam skłonność do zapalenia spojówek a wolałabym uniknąć ;)

Miki się pcha jak to rano... ma chłopak talent.

@martabunia. to tylko zapalenie pęcherza? Od tego się nie puchnie. Co do rodzenia... ja K. rodziłam w 40tc i też byłam dłużej w szpitalu więc nie tyle tc co stan zdrowia dziecka i matki ma wpływ na pobyt i nikt gwarancji nie da że rodząc w 40tc będzie się 2dni.

Kacper robi tosty na śniadanie... dla wszystkich i był z psem. Chyba się przejął jak mu wczoraj wypomniałam że mu tylko zabawa w głowie i nic w domu nie robi. :)

A dla mnie tosty dziś jak znalazł bo mam mega biegunkę i nie wiem po czym...

Berek.
Tym razem burza nie ominęła Mokotowa. Waliło. Grzmiało. Lało. Równo. Musiałam o 6:30 zamknąć okno bo mnie deszcz olewał ;)
A teraz chłodno miło...

Wstałam z zaropiałym okiem. Mam nadzieję że to tylko zatarłam jakoś bo mam skłonność do zapalenia spojówek a wolałabym uniknąć ;)

Miki się pcha jak to rano... ma chłopak talent.

@martabunia. to tylko zapalenie pęcherza? Od tego się nie puchnie. Co do rodzenia... ja K. rodziłam w 40tc i też byłam dłużej w szpitalu więc nie tyle tc co stan zdrowia dziecka i matki ma wpływ na pobyt i nikt gwarancji nie da że rodząc w 40tc będzie się 2dni.
Nie napisałam że puchne od pęcherza.
Zapalenie dróg moczowych i mieszków włosowych. Tymi obrzękami i opuchlizna interesuje się tylko moja pani doktor, tzn tym zatrzymaniem wody. Żaden inny lekarz nie zwraca na to uwagi .

Kacper robi tosty na śniadanie... dla wszystkich i był z psem. Chyba się przejął jak mu wczoraj wypomniałam że mu tylko zabawa w głowie i nic w domu nie robi. :)

A dla mnie tosty dziś jak znalazł bo mam mega biegunkę i nie wiem po czym...
Jak ja byłam mała to najbardziej działało na mnie to że pies się męczy :)

reklama
Do góry