reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dobranoc i ode mnie :)

Właśnie wróciłam z super koncertu i trzeba się wyspać, jutro się zbieramy. Cieszę się, że przyjechałam choć szczerze Wam powiem, że na dłużej niż dwa dni nie dałabym rady. A najbardziej zastanawia mnie myśl jak rozwiążemy to za rok :):)

A teraz jak tak sobie leżę i myśle to marzy mi się wrócić i prac i prasować ubranka dla małego:):)

reklama
U nas dobrze. Jesteśmy pod stałą kontrolą. Mąż wczoraj rozmawiał z lekarzem i oprócz zapalenia meszka mam zapalenie pęcherza. No ale jak podlecza to wypuszcza :)

W ogóle co do wywołania porodu ja już nie mam zamiaru się w coś takiego bawić. Dwa dni temu dowiedziałam się ,że moja koleżanka urodziła dziewczynkę w 37 tygodniu i miała duże problemy. Leżała chyba z 10 dni w szpitalu .

Więc dziewczyny nie śpieszmy się , bo to różnie bywa ;)

U nas dobrze. Jesteśmy pod stałą kontrolą. Mąż wczoraj rozmawiał z lekarzem i oprócz zapalenia meszka mam zapalenie pęcherza. No ale jak podlecza to wypuszcza :)

W ogóle co do wywołania porodu ja już nie mam zamiaru się w coś takiego bawić. Dwa dni temu dowiedziałam się ,że moja koleżanka urodziła dziewczynkę w 37 tygodniu i miała duże problemy. Leżała chyba z 10 dni w szpitalu .

Więc dziewczyny nie śpieszmy się , bo to różnie bywa ;)

Marta, tu jesteś bezpieczna. Może to nie swoje łóżeczko, ale opieka jest i gotować nie trzeba:) trztmymam kciuki żebyś szybko wydobrzala i mogła resztę ciąży spokojnie doczekać w domku. Buziak

Witam w rozpoczętym 36tyg i 9miesiącu.. 35tygodni za mną:)jeszcze 2 tyg i ciąża będzie bezpieczna.. Ale ja planuje jeszcze 6 tyg;)
Od 37tyg zakończonego obowiązuje też moja umowa z położną w sensie porodu.. więc ja zaciskam nogi..
Te upały daja się we znaki, ale nam nadzieję że to już ostatni tydzień..

Ania fajnie że już po imprezie..

Kinderbueno podziwiam cię:) ale fajnie, że już wracasz:) nie martw się co będzie za rok;) to już będzie prawie roczne dziecko..

U nas przeszła burza i fajnie chłodniej.. my zaraz się ogarniamy i jedziemy do moich rodziców. Przywozimy wozek:)

Marta, tu jesteś bezpieczna. Może to nie swoje łóżeczko, ale opieka jest i gotować nie trzeba:) trztmymam kciuki żebyś szybko wydobrzala i mogła resztę ciąży spokojnie doczekać w domku. Buziak
Teraz już nie rozpaczam tak jak wcześniej ,że muszę tu być. Najważniejsze ,że bombel ma się dobrze :)
Leżę na sali z drugą dziewczyna, więc jest o wiele lepiej , bo jest do kogo gembe otworzyć. ;)
Właśnie słucham bicia serduszka , jestem podłączona pod ktg. :)

Dobranoc i ode mnie :)

Właśnie wróciłam z super koncertu i trzeba się wyspać, jutro się zbieramy. Cieszę się, że przyjechałam choć szczerze Wam powiem, że na dłużej niż dwa dni nie dałabym rady. A najbardziej zastanawia mnie myśl jak rozwiążemy to za rok :):)

A teraz jak tak sobie leżę i myśle to marzy mi się wrócić i prac i prasować ubranka dla małego:):)
Impreza imprezą, ale widzę że wicie gniazda wygrało i już Ci się włączył syndrom matki hihi hehe

Dzień dobry trzeba coś zjeść i zabierać się za dwa ciasta na zamówienia, wczoraj się wloczylam cały dzień więc dziś trzeba odpocząć

Miłej niedzieli
Czekamy na szpitalne śniadanko właśnie. Wcześniej będzie pewnie obchód ;)))

Co do jedzenia to szacun. Moja pierwsza kolacja , która wam pokazywałam , to był wyjątek. Jedzenia jest dużo i jest smaczne :)

reklama
Do góry