Angelika89
Fanka BB :)
Moja znajoma tez urodzila w 36+6 i dziecko mialo duzo cech wczesniaczych, takze ja tez uwazam, ze nie ma co sie spieszyc, kazdy dodatkowy dzien jest wazny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to z wczorajszego baby shower [emoji1405][emoji480]
Zobacz załącznik 885134
Zadowolona mamuska
Zobacz załącznik 885135
I bryka juz czeka na krolewicza [emoji7]
Zobacz załącznik 885136
Fajnie tak na swoim super i takie wszystko nowe i świeże i czysto będzie przez długi czasWitajcie :-) ja jeszcze klikam od rodzicow, wczoraj nie dało rady wszystkiego ogarnąć, ale dzisiaj to już musowo wyprowadzka ;-)
Zaraz wstaje, śniadanko i kawka, bo młody stuka a później dalej pakowanie kartonow, przewożenie mebli i rozpakowywanie :-)
Ale fajnie i elegancko super!!! A to w lokalu impreza czy w domu?A to z wczorajszego baby shower [emoji1405][emoji480]
Zobacz załącznik 885134
Zadowolona mamuska
Zobacz załącznik 885135
Zobacz załącznik 885136
Dziś był dzień kąpania Maine coona....
Taka ma sierść że muszę ją kąpać
Mine ma niezadowolona jakoś hihi
Ale w te upały to i ulga dla niej. Póki polewalam ja wodą w wannie to siedziała ..
He he ale weź kota szamponem natrzyj ...ale dała ja radę.splukala i piękna kicia ukapana jest....Zobacz załącznik 885129Zobacz załącznik 885130[/QUOTE
Super! no i prezent pierwsza klasaA to z wczorajszego baby shower [emoji1405][emoji480]
Zobacz załącznik 885134
Zadowolona mamuska
Zobacz załącznik 885135
Zobacz załącznik 885136
Ty wiesz że i ja czasem tak mam że on pije a ja wstaje z bólem głowy i suszą...Hej!
Stary pił, a ja mam kaca. Obudzilam się spuchnięta jak bańka i z suszą w ustach [emoji14]
Z K. to jest o wszystko przeprawa to ze względu na tę głowę... a ty nawet nie wiesz jakie on cyrki robi przy obcinaniu paznokci lub włosów. Aktualnie ma taaaaakie długie. Mówi że zapuszcza. OK. Ciekawe ile wytrzyma bo czesać się nie lubi i boi myć głowę...[emoji20] [emoji20] [emoji20]