reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny ile kosztuje pierwsza wizyta w ciąży u gina? Mój zazwyczaj brał odemnie za usg 50,100,w tym konsultacje. Bo ja miałam monitoring przed tym jak zaszlam. W ciąży bierze tyle samo?
Hej, moja Pani doktor za wizytę - usg + konsultacje bierze 170 zł ale to świetna prywatna klinika. Wiem że dziewczyny płacą 120 - 150 zł.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Dziewczyny....mam na imie Małgosia,jestem mamą 2 synów (9i 10 lat) a teraz w ciąży z maleństwem trzecim.planowanym w nowym domku:) nie pisałam wcześniej bo pracowalam...mialam mnostwo do roboty...pracuje w szkole.niestety do wczoraj.trafilam do szpitala z krwawieniem.to byla najgorsza noc w zyciu.strach...bo 2 poprzednie ciaze przebiegly ksiazkowo.lekarz stwierdzil ze dzidziuś ma się dobrze.ale dostalam leki,leze w szpitalu i odchodzę od zmyslow....są tu jakies mamy z takimi problemami?

Hej Wszystkim :). Ja chodzę również prywatnie w Warszawie i koszt to 190 zł.

W ogóle dziewczyny dziś rano byłam na 2 becie i wyniki będę mieć około 16, bardzo się denerwuje bo jakieś mam złe przeczucia :(. A w ogóle jak to jest, jak np. nie ma żadnego plamienia( krwi) to wszystko jest okej, czy też może być jednak coś nie tak?

Być może! :-) jestem już po rozmowie. Nie uwierzycie - nie usłyszałam nawet "gratuluję". Poinformowałam że czuje się kiepsko, że być może od lutego będę szła na L4 więc zalała mnie fala pytań i najlepiej żebym teraz już dzisiaj powiedziała czy pójdę na zwolnienie czy nie. Że zostanie mi zabrany dodatek, powiedziałam że kasa jest drugorzędna a najważniejsze jest teraz moje zdrowie. Heh... przez rok poświęcałam się dla tej pracy, nadgodziny, praca w weekendy aby wszystko było na mega poziomie i aby każdy był happy a na koniec kobieta kobiecie - matka matce nie umie powiedzieć "gratuluję" "cieszę się". Dla mnie to ewidentny dowód na to, że to nie ja mam problem z moimi emocjami a moja przełożona.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj się kochana!! Lajf is brutal [emoji14]

Jak obchodziłam z mojej pierwszej pracy też miałam takie poczucie niesprawiedliwości że człowiek się poświęca itd. Teraz robię tylko to za co odpowiadam nic ponadto. Ale to nie zmienia faktu że się wkurzam :( teraz to trzeba zmienić :) spadaj na l4 i miej szanowna szefową glebooooko :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Dziwne. Mi ginekolog zawsze mówił żeby przychodzić w 7tyg. Jak już coś widać i można więcej powiedzieć na temat rozwijającej się ciąży w 5tyg nie usłyszysz nic ciekawego... Tylko proszę przyjść za dwa tygodnie zobaczymy jak ciąża się rozwija [emoji4]bo na razie nic oprócz pęcherzyka nie ma

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Do góry