reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam z rana :)
Wmusilam w siebie śniadanie i męczy mnie żeby je oddać. Coś okropnego. Nawet kawa nie smakuje :(.

Współczuję sytuacji z pracodawcami. Potwierdza się to co myślę.
I zdecydowanie zgadzam się z @cheetah, że to właśnie wśród kobiet spotykamy się z większą znieczulicą.

M. In. Dlatego też zwlekam z podzieleniem się swoim szczęściem, bo już widzę miny mojej kierownik, kadrowej, tylko dyrektor może się ucieszy.

Czy u Was też tak zimno? O 7 rano było - 11.

3jgxugpjji86cg4t.png

reklama
StarAnia mój tata jest z 3 września [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Ja wstałam o 9:30.
Moje dziecko ma dzisiaj wolne od żłobka... I właśnie robi rozpierdziel w mieszkaniu [emoji24] mój T kończy o 13 mamy jechać na zakupy a ja dalej w łóżku masakra jakaś...

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Dziś nie poszłam do pracy. Nie spałam kolejną noc i jestem wykończona. Nogi mnie bolą po wierceniu się hehe całą noc nimi machalam więc stąd zakwasy.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Kot przyszedł mnie wywalić z łóżka i mąż zaraz przyjedzie więc czas wstać i się ogarnąć

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Być może! :-) jestem już po rozmowie. Nie uwierzycie - nie usłyszałam nawet "gratuluję". Poinformowałam że czuje się kiepsko, że być może od lutego będę szła na L4 więc zalała mnie fala pytań i najlepiej żebym teraz już dzisiaj powiedziała czy pójdę na zwolnienie czy nie. Że zostanie mi zabrany dodatek, powiedziałam że kasa jest drugorzędna a najważniejsze jest teraz moje zdrowie. Heh... przez rok poświęcałam się dla tej pracy, nadgodziny, praca w weekendy aby wszystko było na mega poziomie i aby każdy był happy a na koniec kobieta kobiecie - matka matce nie umie powiedzieć "gratuluję" "cieszę się". Dla mnie to ewidentny dowód na to, że to nie ja mam problem z moimi emocjami a moja przełożona.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
no powiem Ci że to bardzo przykre.ja usłyszałam "gratuluję"ale to było powiedziane przez zeby i wiem że to nie było szczere tez od razu żądania żebym się określiła kiedy dokładnie chce odejść.tekst że ciąża to nie choroba zapienil mnie już całkowicie.

c55f0dw4ay49a7ki.png

Mnie na całe szczęście mdłości przeżył, w końcu mogę zjeść coś normalnie.
Z objawów zostały wybuajace cycki, sutki jak wentle od stara i ciągnąca macica.
Nadal biegam do łazienki jak opetana szukając plamienia ale na szczęście nic się nie dzieje.
W pracy staram się nie przemeczac.
Byle by do czwartku i wszystko będę wiedzieć!

Witam nowe mamusie, faktycznie zaczyna się tu robić tłoczno, oj te święta i Sylwester były chyba owocne;P

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png

Witam :)

Mam tą samą przypadłość biegania do łazienki i szukania plamienia do tego jeszcze biorę tą luteinę. Ale dzięki Bogu ani widu ani słychu :)
Też mam ten ciągnący dziwny lekki ból brzucha :)

A mdłości mam znikome 5 minut po obudzeniu i przechodzą :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ile kosztuje pierwsza wizyta w ciąży u gina? Mój zazwyczaj brał odemnie za usg 50,100,w tym konsultacje. Bo ja miałam monitoring przed tym jak zaszlam. W ciąży bierze tyle samo?

Do góry