D
Deleted member 181710
Gość
A kojarzysz ile ważyła w okolicach 29 ?35 :-)
Jak sie okaze ze donosze do 40tc to pewnie 4kg bedzie miala...w.miesiac mi przybrala 1.100gram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kojarzysz ile ważyła w okolicach 29 ?35 :-)
Jak sie okaze ze donosze do 40tc to pewnie 4kg bedzie miala...w.miesiac mi przybrala 1.100gram
Gencjana...Mikołaj się rozpycha.
Miałam rozwinąć temat kikuta. Chodziło mi o to że jak urodziłam B. wszedł trend tego mycia mydłem no i ja debil posłuchałam. A B. zaczęło się babrać jakaś czy ropa czy osocze plus krew z tego szła to się wk..ilam. A że w domu gencjana była to mu pacnęłam nią raz,drugi i momentalnie wysechł i odpadł. Także nikt mnie nie namówi na to mycie mydłem. Poza tym tyle lat kazali nawet podczas kąpieli uważać by nie zamoczyć... a coś co przez pokolenia funkcjonowało dobrze i się sprawdzało to moim zdaniem zostawić i nie kombinować. O!
Ale że ja? I że wszystkie byłyśmy w ciąży? Niezły hardcore [emoji23]
No ty też... byłyśmy niby wszystkie ale ty i Kaśka miałyście te brzuchy płaskie...
Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka,raz chłopaczek..... [emoji3][emoji3][emoji3]A to my już były rozpakowane. No Gosia wole facetów ale nigdy nie mówi się nigdy
To to samo zdaje się... u nas idzie też na zdarte kolana. Takie fioletowe brudzące na spirycie.Gencjana...
Oswiec mnie
Ja smarowalam roztworem wodnym fioletu i też elegancko odpada...
A i przy ospie wietrznej też stosuje.... Żadne pudry czy inne....
Uff...wczorajsze usg w sumie ok. Malutka przybrała przez dwa tygodnie 400g, co daje 1900g w 33 tygodniu. Brzuszek i nóżki podrosly. Mimo wszystko w zaleceniu za kolejne dwa tygodnie znowu usg kontrolne i chyba tak już do porodu. No nic, ważne że w domu pod wentylatorem
Chyba żadna ale dużo gadałyśmy w trakcieNo grubo grubo która zaczela rodzic w trakcie ?@Goj
Tak to samoTo to samo zdaje się... u nas idzie też na zdarte kolana. Takie fioletowe brudzące na spirycie.
Ja generalnie też o ile w ogóle... ale co zrobisz musi nie byłoA to my już były rozpakowane. No Gosia wole facetów ale nigdy nie mówi się nigdy