reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ mój jak kupił Jette to mieliśmy już Golfa II trzydrzwiowa biała strzale w wersji hamerykanskiej....z klima...rok 1987!!!!!
I ja tak popatrzyłam na tą srebrna landare....
I mówię to se sam tym jeździj.....
A potem golf poszedł na ludzi.... I została ONA i zapalam do niej miłością.... Miała swego czasu liczniki wyjęte a znajomy pyta mnie jak ja mogę tak jeździć? Skąd wiem kiedy bieg zmienić albo czy nie jadę za szybko..... Hm.... Wtedy stwietdzilam[emoji848],że posiadanie prawa jazdy a bycie kierowca nie idą w parze [emoji53][emoji6]

reklama
Znalazłam nareszcie idealny przepis na muffiny bananowe
[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
IMG_20180803_153028_HDR.jpg

Załączniki

• IMG_20180803_153028_HDR.jpg
    IMG_20180803_153028_HDR.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 355
Dziewczyny straszny ból mi wszedł w okolice nerki :/ nie wiem czy od wiatraka mnie zawiało, czy mam coś z nerka.... do tego ucho mnie boli już drugi raz w tej ciąży :/ można sobie czymś nasmarować ten ból pleców?

Znalazłam nareszcie idealny przepis na muffiny bananowe
[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 884585
Bo ty SN rodzisz? ;)

Co to k..wa za burza bez deszczu ja się pytam?!

Wiecie mi to w sumie dobrze dziś. Poza tym że spałam w pozycji embrionalnej bo B. w nogach a Kacper na pół łóżka się rozwalił i mnie naparza teraz wszystko w klacie od kręgosłupa. No i poza tym że duszno.
S. chyba dalej chla bo jak się z nim widziałam cuchnął i wyglądał jak pur. Poza tym w aucie jego towarzysze broni a za kierownicą niepijący od stycznia szwagier (można? można!)
Ale jest ok. Ojciec standardowo zamknął się u siebie. Matka w robocie. B. na podwórku. K. ogląda bajki... grzeczni odpukać... wieczorkiem nowe odcinki Zabojczych Umysłów...

Dziewczyny straszny ból mi wszedł w okolice nerki :/ nie wiem czy od wiatraka mnie zawiało, czy mam coś z nerka.... do tego ucho mnie boli już drugi raz w tej ciąży :/ można sobie czymś nasmarować ten ból pleców?
Chyba tylko coś z kamforą jak na przeziębienie ale generalnie polecam butelkę gorącej wody owinąć w ręcznik i tam przyłożyć mnie pomaga na takie bóle jak masz to buscopan weź.

reklama
Goj mogę cię jeszcze uraczyć mrozonkami, pyzy z mięsem, lubicie? Mój m pracuje w hurtowni. Helenka podaj przepis.
To to ten.... Zaraz....
Acha

2szkl mąki
0.5 szklanki cukru
2 łyżeczki proszku.do pieczenia
Pol łyżeczki sody
1szkl mleka
Pol szklanki oleju
Jajko
2 banany

Wszystko w miskę od miksera. Rozdyzdac rozdyzdac. Rozłożyć w papilotki na 2/3 wysokości. Piec 20-25 minut w 200stopniach
Smacznego

Mnie smakują bardzo i są wilgotne w środku

Do góry