reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzień dobry!
Goj trzymaj się tam dzielnie jak do tej pory.
Marcia, ładny pokoik, mamy taką samą kurę :)

Nie funkcjonuję dzisiaj. Jadę z Młodą do mojej mamy, bo tam chłodniej. Także raczej mnie nie będzie cały dzień, ale mimo mojej nieobecności możecie założyć, że żyję i nie rodzę. Za gorąco na rodzenie, fuj.

Trzymaj się chłodno !

reklama
Moje q7 tez dość duże Zobacz załącznik 884567 sorki bardzo brudne jest. Zaraz jadę umyć. A tamto mojego chłopa dla porównania nasz domek w tle :) Zobacz załącznik 884568sorki za przechwałki ale jak już w temacie aut to ja muszę bo to moje hobby

Ja lubię patrzeć na auta i doceniam ich walory. Na szczęście zarówno dla mnie jak i K jest to kwestia drugorzędna jak nawet nie trzeciorzędna :)

Ale wysokie auta to coś co lubię bo czuje się w nich bezpieczna:)

My mamy dwa auta. Chłop swojego miecia i nim ujeżdża do DE a ja garbusa miałam do sklepu żeby jechać czy do lekarza etc....No ale teraz zamarzyło mi się większe.
Chłop mnie zabrał do komisu żebym się ''poprzymierzała'' do kilku modeli. Padło na BMW bo najlepiej mi się tam siedziało w nim. I potem szukał mi takiego.

Ja miałam 528 BMW. F10. Piątkę. Piękna była jak marzenie. Mało paliła. I sprzedałam bo się mi złe strasznie kojarzyła , a raczej zamieniłam na ta krowę dla męża na dzień mężczyzny . Ogólnie jestem fanka BMW. Takze rozumie Twoj wybór. X5 jest bardzo komfortowe...

Udało mi się doczytać:)

Gosia ja jestem z Tobą sercem ale wybacz, że nie skomentuje bo mi się włącza instynkt mordercy a za blisko mieszkamy by to nie było niebezpieczne;p

Ja właśnie pozdrawiam wszystkich z autostrady a2- nadszedł ten wyczekany przeze mnie czas Woodstock :):)
Jaram się jak zapałka, mimo, że to chyba mój 8 wyjazd ;)
No ze 20km będzie ;)

reklama
Do góry