reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Udało mi się doczytać:)

Gosia ja jestem z Tobą sercem ale wybacz, że nie skomentuje bo mi się włącza instynkt mordercy a za blisko mieszkamy by to nie było niebezpieczne;p

Ja właśnie pozdrawiam wszystkich z autostrady a2- nadszedł ten wyczekany przeze mnie czas Woodstock :):)
Jaram się jak zapałka, mimo, że to chyba mój 8 wyjazd ;)
Uważaj tam na siebie i baw się dobrze :)

reklama
Mamy przechlapane z upalami. Nie.chce.wiedziec jak jest goraco na porodowce...
Ja się najbardziej boję, że trafię na jakąś nawiedzoną współspaczkę, która mi okna nie pozwoli otworzyć, bo dziecko zawieje :p
Nie No kur nie bierzemy do szpitala. Po szpitalu wszystko trzeba by było wyprać w 90* albo wyrzucić bo tam najwiecej zarazków.
Ja tam biorę i niczego nie piorę w 90 stopniach :) W tej kwestii, moim zdaniem, mamaginekolog jest paranoiczką :p Przecież noworodzio od pierwszej sekundy życia siedzi w tych strasznych szpitalnych bakteriach ;)

Udało mi się doczytać:)

Gosia ja jestem z Tobą sercem ale wybacz, że nie skomentuje bo mi się włącza instynkt mordercy a za blisko mieszkamy by to nie było niebezpieczne;p

Ja właśnie pozdrawiam wszystkich z autostrady a2- nadszedł ten wyczekany przeze mnie czas Woodstock :):)
Jaram się jak zapałka, mimo, że to chyba mój 8 wyjazd ;)
Pozdrów ode mnie Woodstock :) 5 lat mnie już tam nie było, chlip :p Zdjęcie sprzed 5 lat właśnie :) Ja to ta w czerwonej bluzce :p
1077770_607060549338242_40851233_o.jpg

Załączniki

• 1077770_607060549338242_40851233_o.jpg
    1077770_607060549338242_40851233_o.jpg
    133,1 KB · Wyświetleń: 341
Zrobiłam chyba już ostatnie zakupy wyprawkowe.
Domówiłam pieluch (tetrowych i flanelowych), podkłady jeszcze jedne, patyczki do uszu, nożyczki malutkie bo nie mam, pojemnik na smoczek, folię przeciwdeszczową na fotelik.
No i oczywiście KURE :p z la millou ale tą mniejszą wersje bo bardziej mi się widziała

Ja mam BMW X5.
Przy spokojnej jeździe (czytaj mojej) to tak pali 14-16 l benzyny.
Jak mój chłop swoje kopyta załaduje do niego to od 24 l wzwyż. Ale on jeździ jak szatan.
Toteż mu nie daje :D albo upominam że jedzie normalnie albo się przesiadamy heh

Miałam x3 przymierzałam się do x5 ale nie znalazłam fajnej. Teraz myslal o x6 ale coś tam nie pasowało nam. Nie pamietam co. No Ty dasz gaz i będzie spoko a ja do mojego q7 nie mam jak :)

Ja się najbardziej boję, że trafię na jakąś nawiedzoną współspaczkę, która mi okna nie pozwoli otworzyć, bo dziecko zawieje :p

Ja tam biorę i niczego nie piorę w 90 stopniach :) W tej kwestii, moim zdaniem, mamaginekolog jest paranoiczką :p Przecież noworodzio od pierwszej sekundy życia siedzi w tych strasznych szpitalnych bakteriach ;)

Aaaaa :) może to i ja nie będę panikować :)

reklama
Do góry