reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Faktycznie wielki :) to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic :) bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ;) ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwy :)
Ja miałam wcześniej New Beatla, garbusika mojego niebieskiego. Już z tych nowszych.
Piękny był, miał skóry i klime i podgrzewane siedzenia nawet. I na gaz był, za 70 zł pełen bak i mogłam zrobić 450km
No ale z tyłu mały, chłopcy rosną, jeszcze z rok i by się nie mieścili tam z tyłu pod sufitką.
No a teraz Ulcia w drodze to już w ogóle był mus na suva

reklama
Ja miałam wcześniej New Beatla, garbusika mojego niebieskiego. Już z tych nowszych.
Piękny był, miał skóry i klime i podgrzewane siedzenia nawet. I na gaz był, za 70 zł pełen bak i mogłam zrobić 450km
No ale z tyłu mały, chłopcy rosną, jeszcze z rok i by się nie mieścili tam z tyłu pod sufitką.
No a teraz Ulcia w drodze to już w ogóle był mus na suva
No przy 3 dzieci byłoby wam ciężko się zmieścić w garbusiku :)

Faktycznie wielki :) to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic :) bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ;) ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwy :)
To mój diesel też malutki i bez klimy
Fiacik Punto zwany Kropkiem
Pali aż [emoji33] 3-4l/100km
Tyle że 3 drzwiowy.... No i już na 5ke naszych dooopek robi się ciut mały...

Ale na jednym baku robimy prawie 1500km....

No przy 3 dzieci byłoby wam ciężko się zmieścić w garbusiku :)
My mamy dwa auta. Chłop swojego miecia i nim ujeżdża do DE a ja garbusa miałam do sklepu żeby jechać czy do lekarza etc....No ale teraz zamarzyło mi się większe.
Chłop mnie zabrał do komisu żebym się ''poprzymierzała'' do kilku modeli. Padło na BMW bo najlepiej mi się tam siedziało w nim. I potem szukał mi takiego.

reklama
Dzień dobry!
Goj trzymaj się tam dzielnie jak do tej pory.
Marcia, ładny pokoik, mamy taką samą kurę :)

Nie funkcjonuję dzisiaj. Jadę z Młodą do mojej mamy, bo tam chłodniej. Także raczej mnie nie będzie cały dzień, ale mimo mojej nieobecności możecie założyć, że żyję i nie rodzę. Za gorąco na rodzenie, fuj.

Do góry