reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie w mieszkaniu 28'C
Mogę to sprawdzić w końcu, bo mam termometr dla Uli taki do kąpieli i pokazuje jak byk

My mamy audi a4 w kombii, pali tak 5-7l. Ale za jakiś czas myślimy o czymś większym, bo wbrew pozorom z tylu mało miejsca . Mój chce taka Hondę chyba duża ala terenowa , nie znam się :p
Nie No kur nie bierzemy do szpitala. Po szpitalu wszystko trzeba by było wyprać w 90* albo wyrzucić bo tam najwiecej zarazków.
Oj tam :p to siebie tez byśmy musiały wyprać w 90 stopniach, żeby się wszystkiego pozbyć :-) ja swojego rogala chyba tez wezmę, chyba że coś innego mi się uda kupić mniejszego (albo kurę albo rogala małego) :p

Ja tego @GoJ po prostu nie ogarniam :( Zwłaszcza, że pisałaś, że twój mąż przed trzecią ciążą zachowywał się normalnie i dopiero teraz mu odbiło i robi z siebie kretyna.
Chciałabym w końcu przeczytac, że jest jakiś progres, że jest coraz lepiej, a tu cały czas się pogarsza :(

A w ogóle to dzisiaj obudziłam się ze strasznym bólem w kostkach i dłoniach... Nic nie spuchło, ale wrażenie takie mam jakby była opuchlizna. Z nogami po 2 godzinach już wszystko gra, ale za to dłonie dalej bolą kiedy zginam palce.
Wczoraj trochę przesadziliśmy z S. Wróciliśmy do domu trochę przed 23, wcześniej pojechaliśmy po prostu pojeździć samochodem i nacieszyć się zakończonym remontem, najpierw trochę po kaszubach, pola, lasy, a potem trójmiasto, w rezultacie godzina 22 a my jeszcze byliśmy w środku Gdańska. No cóż, ja kierowałam, bo auto moje, i lubię, kierownicy nie oddam... ale o kurde, rano nie nadawałam się do życia :( To zdecydowanie był ostatni raz. Moje ostatnie podrygi przed narodzinami dziecka, z maleństwem w foteliku już sobie tak nie pojeździmy :/ Niby bez szaleństw, bez przekraczania prędkości, ale za to totalnie bez sensu dla samej przyjemności z jazdy...
Ale i tak fajnie było... na mnie taki wypad działa bardziej relaksująco niż spa, cóż poradzić... Pisałam, że ja nie księżniczka :D Poza tym muszę na nowo wyczuć tego titanica, którego odzyskałam po 7 miesiącach remontu (z czego remont trwal miesiąc, a resztę czasu stała...) Tylko niech mnie tak te dłonie przestaną napierniczać, bo aż samej siebie mi żal.
Moze masz spuchniete stawy? Ja tem mamuczucie, ze ciezko mi zacisnac dlonie w piesc, szczegolnie rano po przebudzeniu. A wycieczka fajna :)

Faktycznie wielki :) to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic :) bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ;) ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwy :)

No właśnie takie ekonomiczne auta najlepiej:) my mamy jeepa ale pali powyżej 10 to rzadko nim jeździmy. Zresztą Kamil ma służbowego Rumuna to jeździmy nim bo za darmo :p

Z kolei mój tato ma auto co pali 7-8 a i tak narzeka, że mu za dużo on by chciał bardziej ekonomiczne, a wydaje mi się, że jak na dość duże ( audi q5) to i tsk mało. Ale jak mu powiem o 24 to może przestanie marudzić :)

Ja wstyd się przyznać od 10 lat nie prowadziłam auta mimo, że 11 lat już mam prawo jazdy. To mój największy życiowy kompleks. Ale już na wiosnę chce kupić sobie jazdy i może na tym moim osiedlu tam spokojnie jest zacznę jeździć

My mamy audi a4 w kombii, pali tak 5-7l. Ale za jakiś czas myślimy o czymś większym, bo wbrew pozorom z tylu mało miejsca . Mój chce taka Hondę chyba duża ala terenowa , nie znam się :p

Oj tam :p to siebie tez byśmy musiały wyprać w 90 stopniach, żeby się wszystkiego pozbyć :-) ja swojego rogala chyba tez wezmę, chyba że coś innego mi się uda kupić mniejszego (albo kurę albo rogala małego) :p

Audi a4 to była moja pierwsza nastoletnia miłość. Do teraz mi się ten samochód mega podoba:)

Audi a4 to była moja pierwsza nastoletnia miłość. Do teraz mi się ten samochód mega podoba:)
To było marzenie mojego S. i tak po roku chyba związku ze mną się dorobił w końcu :D ale w międzyczasie mieliśmy tez golfa 3 jak jeździłam na studia , i jak on jeździł za granice to forda focusa . Najbardziej lubię jednak to audi ❤️

reklama
Udało mi się doczytać:)

Gosia ja jestem z Tobą sercem ale wybacz, że nie skomentuje bo mi się włącza instynkt mordercy a za blisko mieszkamy by to nie było niebezpieczne;p

Ja właśnie pozdrawiam wszystkich z autostrady a2- nadszedł ten wyczekany przeze mnie czas Woodstock :):)
Jaram się jak zapałka, mimo, że to chyba mój 8 wyjazd ;)

Do góry