Ja UWIELBIAM surowe drewno cegłę i biel i szarości tak trochę między skandynawią a folkiem.ja mam białe drzwi i szare sciany poza sypialnia i włąsnie odbijaja mi te podłogi ale jestem fanem bieli
sciana surowa cegła malowałam sama na biało pędzelkiem )))
reklama
S. jedzie z forsą. Choć tyle. Pogoda w miarę znośna chmurzy się może coś z tego siknie. S. skarżył się na tatusia swojego i wyjaśnił mi o co kaman z tą "milicją"
Powiem Wam nie że go usprawiedliwiam czy coś ale jego na DNO ciągną rodzice. Ojciec chyba już umysłowo chory i skarżąca się na wszystko matka. Siostra alkoholiczka i jej problemy małżeńskie chyba też. I jak S. nie ogarnie że musi się od tego odciąć to i swoją rodzinę rozpie... a to już się zaczęło tylko mógłby to jeszcze uratować póki nie stanę ma swoich nogach SAMA bo wtedy będzie zbyt późno.
Powiem Wam nie że go usprawiedliwiam czy coś ale jego na DNO ciągną rodzice. Ojciec chyba już umysłowo chory i skarżąca się na wszystko matka. Siostra alkoholiczka i jej problemy małżeńskie chyba też. I jak S. nie ogarnie że musi się od tego odciąć to i swoją rodzinę rozpie... a to już się zaczęło tylko mógłby to jeszcze uratować póki nie stanę ma swoich nogach SAMA bo wtedy będzie zbyt późno.
D
Deleted member 181710
Gość
Ja mam BMW X5.
Przy spokojnej jeździe (czytaj mojej) to tak pali 14-16 l benzyny.
Jak mój chłop swoje kopyta załaduje do niego to od 24 l wzwyż. Ale on jeździ jak szatan.
Toteż mu nie daje albo upominam że jedzie normalnie albo się przesiadamy heh
Jak mój chłop swoje kopyta załaduje do niego to od 24 l wzwyż. Ale on jeździ jak szatan.
Załączniki
Masz MÓJ WYMARZONY samochód X5 lub ewJa mam BMW X5.
Nissan Navara.
D
Deleted member 181710
Gość
Teraz już przywykłam do niego ale jest serio wielkiMasz MÓJ WYMARZONY samochód X5 .
Ja mam 180 cm a dachu bez stołka nie umyje hahaha
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Tez mamx5 diesel ale pali mi 11litrow. Fajne auto ale.awaryjne
Adell1994
Fanka BB :)
Podoba mi się takie podejście i uczenie dzieci że talerz to do zlewu, nie że mama to służąca i wszystko posprząta A że wszędzie zabawki i poodbijane łapki to już taki urok posiadania dzieci , wszystkiego nie ogarnieszAno mam. Mam.
Odkurzacz to wiedzą jak wygląda i kurze też lubią ścierać. Brudne ciuchy do kosza na pranie a jak zjedzone to talerze i podkładki wynoszą do kuchni.
Pilnuje tego.
Ale tak poza tym to naprawdę potrafią generować sajgon. Tu kredka, tam skarpetka zagubiona, jeszcze gdzie indziej ludzik lego albo miecz od ludzika. Wszędzie ich paluchy poodciskane i nadeptane jak się władują z dworu w kapciach
O łazience nie wspomnę nawet hahahah.
Ale moja mama mówi że ma.dwóch dorosłych w domu (tata i brat) a łazienka w takim stanie jak i moja więc.Nie ma różnicy
Adell1994
Fanka BB :)
Faktycznie wielki to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwyTeraz już przywykłam do niego ale jest serio wielki
Teściowa moja takiego ma i klnie w żywy kamień...Faktycznie wielki to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwy
"ja mam" Volvo w kombi (takie stare)ale czeka już rok u mechanika na silnik i na moje prawko
reklama
Ja lubię duuuuże hihiTeraz już przywykłam do niego ale jest serio wielki