reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
S. jedzie z forsą. Choć tyle. Pogoda w miarę znośna chmurzy się może coś z tego siknie. S. skarżył się na tatusia swojego i wyjaśnił mi o co kaman z tą "milicją"
Powiem Wam nie że go usprawiedliwiam czy coś ale jego na DNO ciągną rodzice. Ojciec chyba już umysłowo chory i skarżąca się na wszystko matka. Siostra alkoholiczka i jej problemy małżeńskie chyba też. I jak S. nie ogarnie że musi się od tego odciąć to i swoją rodzinę rozpie... a to już się zaczęło tylko mógłby to jeszcze uratować póki nie stanę ma swoich nogach SAMA bo wtedy będzie zbyt późno.

Ja mam BMW X5.
Przy spokojnej jeździe (czytaj mojej) to tak pali 14-16 l benzyny.
Jak mój chłop swoje kopyta załaduje do niego to od 24 l wzwyż. Ale on jeździ jak szatan.
Toteż mu nie daje :D albo upominam że jedzie normalnie albo się przesiadamy heh

Załączniki

• 36535063_2684817751544221_1337776111047671808_n.jpg
    36535063_2684817751544221_1337776111047671808_n.jpg
    411,2 KB · Wyświetleń: 92
Ja mam BMW X5.
Przy spokojnej jeździe (czytaj mojej) to tak pali 14-16 l benzyny.
Jak mój chłop swoje kopyta załaduje do niego to od 24 l wzwyż. Ale on jeździ jak szatan.
Toteż mu nie daje :D albo upominam że jedzie normalnie albo się przesiadamy heh
Masz MÓJ WYMARZONY samochód X5 lub ew
Nissan Navara.

Ano mam. Mam.
Odkurzacz to wiedzą jak wygląda i kurze też lubią ścierać. Brudne ciuchy do kosza na pranie a jak zjedzone to talerze i podkładki wynoszą do kuchni.
Pilnuje tego.
Ale tak poza tym to naprawdę potrafią generować sajgon. Tu kredka, tam skarpetka zagubiona, jeszcze gdzie indziej ludzik lego albo miecz od ludzika. Wszędzie ich paluchy poodciskane i nadeptane jak się władują z dworu w kapciach ;)
O łazience nie wspomnę nawet hahahah.
Ale moja mama mówi że ma.dwóch dorosłych w domu (tata i brat) a łazienka w takim stanie jak i moja więc.Nie ma różnicy :D
Podoba mi się takie podejście i uczenie dzieci że talerz to do zlewu, nie że mama to służąca i wszystko posprząta :) A że wszędzie zabawki i poodbijane łapki to już taki urok posiadania dzieci , wszystkiego nie ogarniesz :)

Teraz już przywykłam do niego ale jest serio wielki ;)
Ja mam 180 cm a dachu bez stołka nie umyje hahaha
Faktycznie wielki :) to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic :) bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ;) ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwy :)

Faktycznie wielki :) to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic :) bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ;) ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwy :)
Teściowa moja takiego ma i klnie w żywy kamień...
"ja mam" Volvo w kombi (takie stare)ale czeka już rok u mechanika na silnik i na moje prawko :-D

reklama
Do góry